Försnack Timrå vs Björklöven

Dags för Björklövens sista match i SCA-cupen när man tar sig av Timrå med möjlighet att ta hem hela turneringen.

Vi inleder med resultat och en tabell så vi ser förutsättningarna.

Matcher:
Modo-Björklöven 1-4
Timrå-Modo 2-4
Björklöven-Mora 1-2 ef. s.d.
Timrå-Mora 5-1

Tabell

Lag M V O F P Målsk
1. Björklöven 2 1 1 0 4 5-3
2. Timrå 2 1 0 1 3 7-5
3. Modo 2 1 0 1 3 5-6
4. Mora 2 0 1 1 2 3-6

Med andra ord så vinner Björklöven SCA-cupen om det blir seger över Timrå ikväll. Innan Björklövens match spelas Mora-Modo med start kl 14.00 och där känns Modo som storfavoriter då Mora då spelar sin tredje match på lika många dagar och Modo har vilat sen man slog Timrå med 4-2 i onsdags. Modo lär gå upp på 6 poäng och då krävs då minst två poäng av Björklöven för totalseger.

Hur ser det då ut inför matchen? Några större förändringar i laget utöver att Adam Werner lär vakta kassen och att David Lindqvist kanske är åter i laget efter att ha missat Mora matchen av familjära orsaker, lär inte ske. Laget tränade på spel 5 mot 3 under gårdagens träning och det behövs. Vi vill inte uppleva fler miserabla försök i den spelformen likt de tre vi fick se mot Mora.

Timrå imponerade stort igår när man slog SHL-laget Mora med hela 5-1, men hinner man återhämta sig till ikväll?

Matchen sänds via Hockeypuls som du hittar HÄR. Har du funderingar kring deras plus-tjänst så ger vi er lite tips HÄR.

Delar av bloggen är på plats och kan följas via sociala medier enligt följande:
Twitter: @lovenbloggaren och @sweetangel84 och på Istagram: @loven4Ever och @sweetangel84.

Har ni några funderingar eller frågor så hör av er där.

Era tankar inför matchen? Skriv en kommentar…

4 thoughts on “Försnack Timrå vs Björklöven

 • 2 september, 2017 kl. 09:03
  Permalänk

  Inget prat om Supporterspelaren under intervjun… Det tycker jag var synd :-\

  Svar
  • 2 september, 2017 kl. 11:37
   Permalänk

   Den nämndes men allt kan inte hinnas med. Nämnde inte bloggen heller. Ämnena var ju styrda av deras manus.

   Svar
 • 2 september, 2017 kl. 12:39
  Permalänk

  Det var en riktigt bra intervju, det jag tycker saknades förra säsongen var mer kunniga experter om Björklöven. Det som jag sett på Hockeypuls när det gäller Björklöven har inte varit någon höjdare, i övrigt en sjukt bra hockey bevakning av olika lag från Hockeyallsvenskan med olika intervjuer.

  Jag kan ge ett exempel: När man snackade om Lucas Ekeståhl-jonsson i ett hockeypuls-magasin. Då snackade man om alla hans poäng han gjort, men ingen visste att han hade gjort många dåliga matcher på slutet och var med på otroligt mycket baklänges mål. Och ingen sa något om Adams fina avslutning på serien. Det hade lätt kunna komma fram om du varit med i ett av dom programmen. Hoppas du får sitta som gäst i hockeypuls denna säsongen. 🙂

  Det som blev skillnaden i hockeypuls i går var när man snackade om bland annat Stefan Andersson, var att man igen bara kollade statistik och poäng och att man trodde att han var jätte populär i Umeå fortfarande. Men du kunde snabbt förklara hur populär han var nu mer i Umeå, och att hans poäng berode på olika saker som bland annat pp. Som sagt inget ont om Stefan han har var grym en gång i tiden men har inte samma prickskytte i sitt skott längre och är lite trögare i allt han gör nu, mer eller mindre.

  Som sagt det blev mer kunnigt om Björklöven när du var med i intervjuen sedan var det bra att du sade några gånger att det bara var din personliga åsikt. 🙂

  Även om jag kunde hålla med, så finns det självklart många som tycker olika när det gäller löven. .)

  Ps. mycket bra jobbat med bloggen och allt du gör för att hålla oss hockey nördrar uppdaterade runt löven. 🙂

  Svar
  • 2 september, 2017 kl. 14:33
   Permalänk

   Stefan tycker jag känns väldigt underskattad av oss lövenfans, han har alltid varit en offensiv back, inte någon med sina styrkor i defensiven. Håller med om att han är trög och kanske inte har det prickskyttet som han har haft, men vilken spelförståelse han har, han tänker ofta steget längre än andra, lägger underbara skottpass i en klass som jag aldrig sett andra i Löven göra de senaste säsongerna. Men han behöver en defensiv back vid sin sida, förra säsongen spelade han med e tok-offensiv back, J.Andersson och det gjorde det inte lättare. Får han spela med rätt back så kommer han spela betydligt bättre och kunna spela det spelet han kan istället för att tänka på att han ska vara mer defensiv.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: