Försnack Timrå IK

Dags för omgång 2, dags för den första bortamatchen och dags för Timrå IK.

Efter 0-2 hemma mot VIK Västerås HK i premiären har både laget och vi fans laddat om och nu ska säsongens första trepoängare och säsongens första mål. Vem hade kunnat tro att vi efter omgång 1 skulle vara enda mållösa lag?

Nu väntar som sagt Timrå IK som vi mött en gång på försäsongen och då vann vi med 5-1, just nere i Sundsvallstrakten. Blir den en repris i eftermiddag? Vi tror det, även om just den matchen nog inte nåt som något av lagen skröt mycket om efteråt.

-Vi är ordentligt revanschsugna (Tommy Jonsson till hemsidan)

-Det är ineffektiviteten vi har tittat på och trafiken mot mål som vi behöver förbättra, säger Tommy vidare kring vad man pratat om sedan matchen mot Västerås. – Timrå kör och åker väldigt mycket skridskor och vill spela en intensiv hockey, det måste vi vara vakna på, säger Tommy. Ni hittar hela ”Inför matchen” intervjun med Tommy HÄR. Ni hittar även en intervju med Fredrik Hetta HÄR.

Våra tre nycklar inför kvällens match:

  1. Effektiviteten. Imponerade på försäsongen och senast mot Timrå borta hela 17,39 %.
  2. Specialteams som alltid viktigt, tätt bakåt och puckar i mål framåt!
  3. Klackduellen. 2 bussar reser ned. Green Devils, betyder enormt!

Timrå är helt enkelt ett lag vi ska slå om vi ska tillhöra toppen, men lätt kommer det inte att bli. Klassikern första målet är enormt viktigt ligger alltid nära till hans. Timrå gjorde för övrigt en väldigt bra insats mot Leksand borta i premiären där man föll med 3-2. Igår snackade vi ju lite med Timrås assisterande tränare tillika vår gamle tränare Jens Öhman som menade att det var en bra match och att det bara var resultatet som var fel. Om Löven sa Jens bl.a – Lövens nyckelspelare är Kevin i målet men vi har ju Peter Hirsch hos oss nu som kan ge oss en del kring hans svagheter. Där tror han sig alltså ha ett litet triumfkort. Timrå har Johan Mattsson i målet..enough said.

* * *

Matchen sänds via C More Hockey (och inget annat) och ni som inte har den kan köpa in sig på matcherna genom att klicka på bilden nedan.

cmore

Självklart följer ni bloggen även på följande Twitterkonton. @lovenbloggaren, @lovenmackan och @sweetieangel84 samt LOVEN4EVER på Instagram.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: