Försnack Piteå

Dags för försäsongens sista match då vi tar oss av div 1 laget Piteå på bortaplan.

Efter matchen mot i följande ordning Skellefteå, Asplöven,Modo,Modo igen ,Timrå och Asplöven en gång till, så väntar alltså ett genrep mot Piteå innan vi får sex dagar att slipa de sista detaljerna innan det är dags för seriepremiären mot Västerås. Matchen i sig borde inte röna något större intresse utan känns lite som ett tack för Piteå som släppte sportchef Daniel Johansson till Björklöven. Dock blev det ju matchen efter debaclet i den sista perioden mot Asplöven lite mer intressant och vi förväntar oss inget annat än 100 % från Lövens sida och en rejäl kölhalning av Piteå.

Intressant att se Emil Wrenman debutera för Piteå. Vad kan han hitta på?

Tidigare tänkte jag att Löven i matchen skulle ge yngre förmågor chansen, som ex Hampus Falk, Ludvig Boström eller Samuel Lundberg, men nu är jag tveksam. Kanske man ändå kör med bästa lag för att komma på rätt spår igen? Klart är förstås att Andreas Ollikainen vaktar kassen. När det gäller Kevin råder det förstås ingen tvekan vem som är nr 1.

Vill ni se matchen som sänds av Lövens eminenta webbteam, håll utkik på bloggen under dagen. Stort av grabbarna att åka upp och ge oss fans möjlighet att se matchen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: