Forsell aktuell för Björklöven?

Efter åtta säsonger i Skellefteå AIK och 443 SHL-matcher kan det bli en återkomst till Björklöven för Erik Forsell. Uppgifter till bloggen gör gällande att Björklöven lämnat ett kontraktsförslag till den 34-årige centern.

Johan Löf / AXELLÖF

Erik Forsell ska enligt uppgifter till bloggen erbjudits ett kontrakt, något sportchef Daniel Johansson förnekar. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR

Björklövens sportchef Daniel Johansson vill inte gå så långt som att ett kontraktsförslag är lämnat, men intresse verkar finnas. -Erik Forsell har inte fått något kontraktsförslag av oss. Därmed inte sagt att vi är ointresserade, förklarar Dalle när bloggen konfronterar honom med uppgifterna. Erik har ännu inte fått något erbjudande från Skellefteå och ska enligt uppgift inte ingå i deras framtida planer.

 

15 thoughts on “Forsell aktuell för Björklöven?

 • 3 april, 2016 kl. 21:25
  Permalänk

  Vet inte vad man ska tycka om det.
  Känns som han har gjort sitt och avdankade spelare som kommer tillbaks och inte tillför något, det vet vi hur det har sett ut förr.
  Nä in med unga motiverade spelare som vill utvecklas

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 21:52
  Permalänk

  Titta hellre hur träningsvilliga spelarna är, kan garantera att Erik Andersson och Erik Forsell är praktexempel. Även Per Ledin.

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 22:05
  Permalänk

  Nämnde hans namn för någon månad sedan . Att påstå att han är avdankad är inte direkt någon sanning . Erik en extrem klok center som har en otroligt bra spelförståelse . Kan hålla med om att han har haft toppen av sin karriär för 2-3 år sedan men skulle med råge bli ett riktigt riktigt bra nyförvärv till Björklöven .Om inte våran 1:a center så väl 2:a . En bra pådrivare som är extremt vältränad och ställer krav på sina medspelare , skulle lätt kunna bära ett C på bröstet kommande säsong . Värva om möjlighet ges och finns .

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 22:34
  Permalänk

  Har svårt att tänka mig att han kommer tyvärr. Min gissning är att han lägger skrillorna på hyllan och påbörjar en tränarkarriär. Hmm… kanske får kliva in istället för TJ då? 🙂

  Han stavar för övrigt Forssell. Lite fjantigt påpekande kanske kan tyckas men jag stör mig väldigt på felstavade namn.

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 22:56
  Permalänk

  Bara man inte går in med lika stora pengar här a ’la Lavander….1 års kontrakt max….och sedan utvärdera….

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 23:29
  Permalänk

  Han valde ju att lämna för shelefteyo av en anledning så låt han stanna där! ?

  Svar
 • 3 april, 2016 kl. 23:42
  Permalänk

  I sammanhanget tycker jag det verkar lite märkligt att Dalle pratar om att kontraktera spelare som vill utvecklas. Enligt tidigare uppgifter verkar det inte heller varit någon återkoppling till http://www.eliteprospects.com/player.php?player=23587 som provtränade i julas och enligt uppgift imponerade då. Visst går det inte att bygga bara på div 1 spelare, men är det bättre att satsa på spelare som redan peakat och redan har skadehistorik? Är det satsning för framtiden eller lärde sig föreningen något av (ber om ursäkt) Lavander?

  Svar
 • 4 april, 2016 kl. 03:34
  Permalänk

  Vore rent av korkat av löven att inte ta emot Erik med öppna armar. Han befinner sig just nu i en sits där han är i sluttampen på sin karriär, men fortfarande har kvar minst 2 år innan han lägger skridskorna på hyllan. En otroligt duktig defensiv forward som löven skulle isåfall skulle sätta in i boxplay. Sätt han som andra eller tredje center så tar han inte upp speltid för yngre spelare som behöver utvecklas. Bra rutin samt en otrolig ledare. Tror det skulle va den rätta medicinen för löven.
  (Saikfan)

  Svar
 • 4 april, 2016 kl. 06:40
  Permalänk

  Såg deras match mot Växjö igår. Den som säger att han är avdankad och har gjort sitt vet ju verkligen inte vad de pratar om. Han var bl.a helt briljant i boxplay, en inte helt oviktig egenskap att ha i ett lag. Tror även som jag läst nån annan skriva, in med Erik och placera Kim på kanten.

  Svar
 • 4 april, 2016 kl. 08:58
  Permalänk

  Stämmer detta så önskar jag honom lyckatill. Kommer att sakna honom i AIK.
  Sen hoppas jag att ni tar er upp i SHL.

  Svar
 • 4 april, 2016 kl. 09:51
  Permalänk

  Erik Forssell hade nog varit bland det bättre som kunde hända Björklöven.
  Här kan vi snacka om fokuserad och otroligt målinriktad kille som ger allt dygnet runt.
  Som någon har sagt tidigare på andra forum, så har Skellefteå fostrat och utvecklat otroligt många toppspelare som hamnat i både Landslag och NHL. Erik Forssell har under hela den här tiden spelat med ett A på bröstet, i Sveriges högsta liga och ständigt varit i topp vad gäller prestation.
  Han är manisk vad gäller träning, och skulle förmodligen kunna trycka igång en ordentlig kultur vad gäller träning bland grabbarna i laget.
  Han är en ledartyp, med mycket erfarenhet och som aldrig lägger sig ner och vilar, eller åker ut på isen och gör ett halvdant jobb. 100% oavsett förutsättning, är det träning så är det träning. Är det match så är det match.
  Plocka in, om möjligheten finns.

  Svar
  • 5 april, 2016 kl. 09:37
   Permalänk

   En mycket smart spelare dessutom ! En ruggig förstärkning iså fall, tillför mycket som löven saknat.

   Svar
 • 4 april, 2016 kl. 12:52
  Permalänk

  Passar perfekt in i lygbygget. En duktig tvåvägscenter som kanske inte har fart som bästa egenskap. Passar in ypperligt med Öhman och Edblom.

  Svar
 • 4 april, 2016 kl. 21:13
  Permalänk

  Mycket bra center – blir bäst i löven från och med match 1. Sedan .. Är det ju verkligen dags att lägga ner det där -”han for ju till skeå så han är inte välkommen snacket” – så troligt löjligt och primitivt – var glad att en toppcenter vill komma. Hade hoppats att Rasmus e var den sista som skulle utsättas för denna sjuka mobbning. Skärpning!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: