Försäsongen inledningsvis (ispremiär, träningar & matcher etc.)

I morgon måndag och under veckan kommer laget att samlas efter en tids egen träning under juli. Tidigare var det sagt att i morgon måndag skulle vara det allra första ispasset för säsongen. Men vad är det som gäller?

Foto: Lucas Norlin

Sajten kollade läget med sportchef Per Kenttä: – Vi kommer köra frivilliga ispass måndag – onsdag (ej öppet för publik).

Han berättade vidare att anledningen till att dessa ispass är frivilliga beror på att dessa dels kombineras med fystester, men även att kanadensarna kommer senare under veckan. Kenttä räknade dock med att de flesta kommer gå på is för att kunna känna på sin utrustning etc.

På frågan när ett officiellt första ispass blir blev svaret: – På torsdag den 5:e augusti.

Sajten följde upp med frågor om den officiella ispremiären på torsdag, dels om den är öppen för publik (vilka restriktioner som i så fall gäller) som i fall den kommer att sändas på björklöven.play eller liknande? – Vi kommer bestämma angående torsdag i morgon!

Det var lite om de första dagarna och vi vet sedan tidigare att första träningsmatchen spelas hemma mot Luleå kommande torsdag i A3 Arena kl. 18.

Info om alla träningsmatcher.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

2 thoughts on “Försäsongen inledningsvis (ispremiär, träningar & matcher etc.)

 • 1 augusti, 2021 kl. 22:27
  Permalänk

  Varför inte bara tillåta friska och vaccinerade att komma in & att sända gratis för resten på nätet?

  Svar
 • 2 augusti, 2021 kl. 00:38
  Permalänk

  Nu tycker jag att det är dags att presentera några fler nyförvärv. Speciellt nu när vi har tappat seriens bästa back. Tack för allt Deilert.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: