Försäsong: Luleå vs Löven

I kväll är det så dags för Lövens första träningsmatch för säsongen, man möter ett Luleå HF som i fjol var rätt dominanta i SHL.

Luleå har så långt spelat två träningsmatcher:

Luleå vs MODO 2-4, Marklunds vs Luleå 0-4

Det som vi kan notera från båda dessa matcher och generellt i de matcher som spelats så här långt under försäsongen är att domarna varit rätt flitiga på pipan sett till nya direktiv och bl.a. spelförstörande moment som slag.

För vårt Björklöven alltså första matchen för säsongen, nu på försäsongen för man ta resultaten för vad det är men samtidigt viktigt att komma in i goda vanor så snabbt som möjligt.

Foto: Lucas Norlin

Apropå goda vanor känns det då viktigt att så snabbt som möjligt hitta nivån och komma rätt i det nya direktiven gällande spelförstörelse. Å andra sidan kan det ju vara nyttigt att få träna lite PP och PK också, men där tror jag inte fokus ligger primärt just nu.

I Björklöven vet vi sedan tidigare att Gustav Possler är skadad och att trion Zach Palmquist, Tyler Vesel samt Alex Hutchings ännu inte anslutit. Ass. coach Henrik Stridh för Luleå berättar i nedanstående klipp bl.a. att Luleå har alla tillgängliga.

I går publicerade sajten för övrigt även en intervju med #13 Fredric Andersson med bl.a. tankarna kring försäsongen, känslan om Covid -19, tankarna om lånen i ligan och känslan då att äntligen få spela match igen. Läs mer om detta HÄR.

Matchen i kväll visas på Sportkanalen och pucken släpps kl. 18:00.

Kommentarer, reflektioner eller tankar..? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Försäsong: Luleå vs Löven

  • 3 september, 2020 kl. 12:17
    Permalänk

    Äntligen är det dags för match igen.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: