Försäsong: Löven vs Mora

I eftermiddag och efter möten med Luleå och Marklunds i SHL, samt MODO och Timrå är det så dags för Lövens femte träningsmatch för säsongen, man möter i avslutningen av SCA-cupen Mora IK.

Mora IK har så långt spelat fyra träningsmatcher:

Färjestad – Mora 4-0
Mora – Hudiksvall 5-2
*Timrå – Mora 3-2 (str)
*MODO – Mora 1-2

*Båda dessa i SCA-cupen.

*

Sett till cupen specifikt talar rätt mycket för gröngul seger, vi har inför avslutningen seger och nio plusmål att gå på gentemot MODO som senare i dag möter Timrå IK.

Det kanske ändå ska bli en gröngul cup-seger… alltid trevligt!

För vårt Björklöven alltså femte matchen för säsongen, nu på försäsongen för man ta resultaten för vad det är men samtidigt viktigt att komma in i goda vanor så snabbt som möjligt.

Foto: Lucas Norlin

Apropå goda vanor känns det då viktigt att så snabbt som möjligt hitta nivån och komma rätt i det nya direktiven gällande spelförstörelse. Å andra sidan kan det ju vara nyttigt att få träna lite PP och PK också, men där tror jag inte fokus ligger primärt just nu. Nu senast i går mot Timrå alltså tre påsar framåt och samtidigt två insläptta i vårt PK.

I Björklöven vet vi sedan tidigare att duon Zach Palmquist och Tyler Vesel ännu inte anslutit. I går spelade inte kapten Andersson men coach Hans Wallson menade efteråt att de har många forwards att tillgå och försöker rotera lite. Ev. skulle kaptenen och några juniorer dyka upp i dag mot Mora. Vi får helt enkelt ge oss till tåls och invänta laget helt enkelt.

Matchen i dag visas som i går på bl.a. VK.se och Expressen, pucken släpps kl. 14:00 i Gärdehov.

*

Sajtens frågor inför i kväll..?

Kommer vi vara redo från första nedsläpp i dag och fortsätter Carl Grundström att näta?

Kommentarer, reflektioner eller tankar..? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: