”Försäljningen är ungefär i samma nivå!”

För ett para dagar sedan en kommentar från Krutov som undrade hur går med försäljningen av årskort inför säsongen. Sajten tog därför kontakt med Niclas Bornefjord som är ansvarig för Björklövens marknadsavdelning för att kolla läget.

Hej Nicke, allt väl? – Jo, tack!

Jag tänkte bara få kolla hur många årskort som är sålda till dags datum? (måndag alltså) – 2 165 st.

Hur står sig denna försäljning jämfört med tidigare år? – Har ingen exakt jämförelse eftersom det varierar lite beroende på hur långt vi kommit med olika partneravtal men det ligger ungefär på samma nivå.

I fjol var det väl rekord gällande årskort (ca 2600 st.), är det möjligt att slå den siffran i år? – Vi har ökat försäljningen på säsongskort i princip varje säsong sedan vi återvände till Hockeyallsvenskan – både i antal och om man ser på intäkten.

För två säsonger sedan var det all-time-high med drygt 2 400 säsongskort och ifjol ökade vi igen till drygt 2 600 kort. Ärligt talat blir det riktigt tufft att komma upp i fjolårets försäljning men vi ska göra ett rejält försök.

Vad finns det att säga om intresset för veckans träningsmatcher mot Luleå och Vasa, bra med försäljning till dessa båda? – Det är ju inte som ifjol med en Skellefteåmatch men helt ok. Det finns alltid intresse kring ett lag som Luleå och till lördagens match har vi ett samarbete med Wasaline som innebär att det kommer fans även från Vasa.

Vad kul, en sista grej bara, när kommer försäljning av lösa biljetter till hemmamatcherna i A3 att påbörjas och släpps alla biljetter då, eller kommer det vara till de inledande matcherna? – Vi kommer släppa premiären mot MODO och matchen mot Almtuna i början av september.

Okej, stort tack för uppdateringen! – Ingen fara, tack själv!

*

Försäljningen helt okej ändå, så känner jag spontant.. Sedan lär det väl spela in hur matcherna på försäsongen går. Efter förra säsongen kunde man ju trots sportchef Per Kenttäs inträde befara ett väldigt minskat intresse. Men på något sätt kryper det alltid på där i början av augusti oavsett hur besviken och uppgivna många kände sig i mars i fjol då säsongen tog slut och vi sedan fick det ekonomiska utfallet som lök på laxen.

Men nu är det en ny säsong, med andra förutsättningar och helt nya möjligheter. Inte sant?

Hur tänker ni som läsare utifrån Bornefjords svar? Skriv gärna en kommentar..

*

Sedan med tanke på ett tidigare inlägg (länk), bli MEDLEM i Björklöven du också och gå på det extra mötet v. 34.

*

Bloggen vill även uppmana till att fortsätta lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Klicka på denna länk!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: