Förre lövenspelaren efter smällen

Igår åkte förre lövenspelaren Tommy Wargh på en otäck tackling i mötet med Teg. Han hämtades med ambulans på isen och fick spendera natten på sjukhus, men är numera utskriven.

Bildresultat för tommy wargh löven4ever

Bodens sportchef Rolf Nilsson berättar följande. – Han har fått komma hem från sjukhuset nu, men han är omtumlad givetvis. Jag har inte pratat med läkarna själv, så jag vill inte säga annat än att han efter omständigheterna mår bra, säger Nilsson till hockeysverige.se och förklarar vidare. – Som sagt, jag har inte själv fått tag i läkaren så jag vet inte riktigt hur skadeläget ser ut mer än att han förmodligen blir borta ett tag. Men det är ingen skada som är livshotande. Det viktigaste är att han mår bra.

Det ska i sig inte rört sig om en oschysst tackling, men att den tar olyckligt en meter från sargen. Bedöm själva.

Tommy Wargh har ju ett antal hjärnskakning på sitt CV och frågan vi ställer oss är hur denna smäll påverkar 31-årings fortsatta karriär? Vi håller förstås tummarna.

Tommy har spelat 100 matcher i Björklöven (12 mål + 34 assists) och blev väl mest känd som bäst under våren då han var glödhet när BJörklöven spelade sig kvar i hockeyallsvenskan säsongen 13/14 med 12 poäng på nio matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: