Förlusten mot Almtuna…

 

… bevittnades inte av bloggen. För en gångs skull var vi inte på plats, men av vad vi förstår så missade vi inte så mycket. Som vi tidigare skrev bedrevs kvällen med kollegorna med after work, bordhockey, OS-hockey samt med lite OS-silver på toppen av det. glädje.
Kvällens begivenhet var givetvis bordshockeyn som åtdrog sig hela 14 deltagare och efter ett hårt gruppspel väntade kvartsfinaler och döm om vår förvåning när bloggarna fick möta varandra i ett riktigt prestigemöte. Efter oavgjort vid full tid avgjordes matchen efter sudden death till undertecknads fördel och sällan har man nog känt en sådan Jag kan till och med sträcka mig så långt att kalla det ufori. Matchen tog dock hårt på energin eftersom jag föll i såväl semifinal som bronsmatch efter sudden death. Semifinalförlusten var extra tung med tanke på att motståndaren var ett skelleftefan. Kvällen krötes givetvis med Anna Haags fantastiska silverlopp i dubbelsprinten. Hur många gånger kändes hon inte uträknad i slutet? Otroligt.

+++

Lars Briell, Patrik Åberg och Johan Hellström som potentiella VD:s. Hur troliga är dessa? De två förstnämnda har i alla fall kombinationen spelare/företagare och det bör ju vara en bra kombination att kunna se klubben ur bägge perspektiven. Det kanske mest intressanta med Johan Hellström är att han är pappa tillAlexander. Fortsätt att hålla utkik så kommer The Sandwich att komma med en analys av läget kring organisationen.

+++

48-årige Chris Chelios vägrar ge sig. Han har förnyat sitt kontrakt med AHL-klubben Chicago Wolfes. Han måste bara tycka hockey är förjävla kul.  Han ju knappast något kvar att bevisa. Om målet är att bli den äldste NHL spelaren får han jobba på. Gordie Howe lirade ju i NHL vid 52 års ålder. Sedan ska han ju spela till sig ett NHL-kontrakt också.

   
   

 

 

0 thoughts on “Förlusten mot Almtuna…

 • 20 februari, 2010 kl. 13:28
  Permalänk

  Nickar instämmande, klart vi gjorde rätt prioritering.. men det är såklart alltid trist att missa en hemmamatch!

  Förlusten i prestigematchen sög rätt rejält, den var såväl knapp som klar. Har tidigare hört många historier kring dina bordshockeyvinster så jag ska kanske vara nöjd över att jag ens tog matchen till sudden.

  Hoppas oavsett på en återkommande tradition, silvret till Haag till trots var det bordshockeyn som var gårdagens grej..

  Svar
 • 20 februari, 2010 kl. 14:02
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2010-02-20 13:28)
  Jo vi ser fram emot en repris och precis som jag lovade så skrev jag inget om returmatchen som jag vann med 8-1…Ooops. Nä, bordshockeymeriter som vinst över såväl Mats Ulander, Johan Åkerman som Stefan Klockare väger tungt.

  Svar
 • 20 februari, 2010 kl. 16:27
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2010-02-20 13:28)
  ”..och precis som jag lovade..” jo, tjena..

  ..men jag ser ingenstans något om att alkoholen möjligen kan ha påverkat den ene och att den garanterat inte påverkat den som inte smakade.

  Snacket hade gått om att du tidigare lirat bordshockey och att jag föll tungt i prestigemötet köper jag.. knappt men klart, för att snacka travsport. Vad nattmatchen hade med allt att göra greppar jag däremot inte. Men visst, stortorsk och dyngsmisk blev det… grattis!

  Svar
 • 20 februari, 2010 kl. 18:04
  Permalänk

  Jo, det var oschysst att skriva som en kvällstidning och bara fokusera på det gottaste. Visst jag hade handikapp, framförallt vid 8-1 segern dvs nattmatchen, men en så stor seger går inte att lämna osagt, vad man än tidigare sagt. : ) vad tror du ska vi fortsätta den här chatten på FB? : )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: