Förlust mot AIK

Löven hade som väntat inte mycket att hämta i bortamötet mot AIK, även om man skottmässigt verkar ha hängt med rätt bra. Skillnaden verkar som vanligt ha varit målskyttet och framförallt spelet i powerplay. Bägge lagen får 5 försök vardera. AIK gör tre mål, Löven gör inget. Läs matchstatistik här. Som tur för Löven att både Sundsvall och Troja bägge föll på hemmaplan.

+++

Även om A-laget går kräftgång som oroar jag mig inte nämnvärt för framtiden. Säsongen 2021/22 kan komma att bli en historisk säsong. Då kan ett helt juniorlag kliver upp i A-laget. Jag var nämligen idag och tittade på Lövens pojkar födda 01. Vilken spelglädje, vilken energi och vilka målskyttar! Alla deras tre lag gick på i ullstrumporna (vart kommer egentligen det uttrycket ifrån?) och det var en fröjd att se, dels spelet men även alla olika målgester, den ena mer orginell än den andra. Har du lite tid över någon gång, passa på att se dom.

0 thoughts on “Förlust mot AIK

  • 31 januari, 2010 kl. 20:43
    Permalänk

    Var på plats på Hovet ikväll. Missförstå mig rätt men även om AIK är ett bättre lag än Löven så var det inte mycket stolpe in för grapparna idag. AIK-Galbraith 1-0 efter första. Några halvchanser för Löven men mest slumpens skördar. Bra andraperiod av Löven där skottstatistiken ljuger. Möjligen att AIK gör en dålig period men riktigt bra av Löven. Slump pp-mål av AIK till 2-0, grymt tveksam utvisning på Öbba ger 5 mot 3 i 1.30 och domaren missar kvällens klaraste hakning i spel 3 mot 5. 3-0 i pp. 4-0 via AIKskridsko – aktiv sparkrörelse eller ej, oklart men ingen stolpe in för Löven. Blytungt!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: