Förlust efter PINSAM(!) 3:e period

Allt som såg så bra ut förvandlades i den tredje perioden till en ytterst pinsam historia där Asplöven vände och vann med 4-2 efter 17-2(!!) i skott i den avslutande perioden.

Just nu är man så besviken och förbannat att det är svårt att skriva så vi nöjer oss med detta just nu så återkommer jag lite senare under kvällen med en längre fundering!

3 thoughts on “Förlust efter PINSAM(!) 3:e period

 • 3 september, 2015 kl. 21:48
  Permalänk

  Förstår ilskan. Men jag tänker såhär: det är ett helt annat spel för oss i år. Fjolåret var mycket dumpa och ta kriget. När det nya systemet fungerar är det magiskt (1:a perioden). När inte Waltins ande vilar över laget (kriga tills du dör o ta helst så många fiender du kan med dig på vägen) så kommer det att se ut som idag. Spelet är snabbare, spetsigare, men också bräckligare, OM inte alla offrar allt som ifjol. Men det kommer att bli så. Vi har en galet kompetent tränarduo. Inget kommer att lämnas till slumpen. Grabbarna vet det också. Att kombinera allt kommer att ta lite tid. Det är jobbigt, rent svårt att vara artist och krigare samtidigt. Ge det här tid. Garanterat att ingen i truppen är nöjda med dagens insatts, men se bortanför alla kommentarer imorgon. När det här väl handlar om poäng, när systemet sitter och laget ger benet för varandra som ifjol kommer den här matchen att vara glömd sedan länge. Och ja, då kommer det att bli åka av…

  Svar
  • 3 september, 2015 kl. 21:58
   Permalänk

   Givetvis är det som du säger, men efter att ha hört Tommy Jonssons ganska så självklara ”jag är inte ett dugg orolig” i införmatchenintervjun får en ju att tro att man hade koll att laget inte var benägen att gena i kurvorna. Det är en lång väg, men det kändes ändå som att vi tog ett märkligt steg tillbaka ikväll. Förmodligen väldigt nyttigt. Hellre ikväll än nästa fredag.

   Svar
 • 3 september, 2015 kl. 22:51
  Permalänk

  I min dröm vände vi i slutet och vann med 5 – 4 efter ett äkta hattrick av dagdrömmaren 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: