Förlängning med Granlund & cup i Vasa

Trots att grabbarna återsamlades först i dag fick vi ändå besked kring ännu fler träningsmatcher att boka in i kalendern när det blev klart att Björklöven kommer spela en turnering i Vasa den 16 – 17 augusti. Utöver hemmalaget Sport och vårt eget Björklöven deltar Lukko och Ässät (där Maksim Matushkin spelat den här säsongen) i cupen.

Även om man tycker att förra säsongen nyss tog slut och vi bara sitter med halv trupp lite kul att matcherna börjar trilla in redan nu så att man kan fortsätta fylla på i kalendern. Inte sant?

Träningsmatcher 18/19

16 – 17/8 Vasa Cup (Vasa)

22/8 Luleå HF vs Björklöven (Coop Norrbotten Arena)

* * *

#20 Mattias GranlundFoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Sedan blev Mattias Granlund den 16:e spelaren att krita på inför kommande säsong. Med Mattias en målvakt, sex backar och nio forwards där vi i intervjun med Grönberg kunde notera att forwards och egentligen specifikt centrar låg högst i priolistan just nu.

Granlund kommenterade kontraktet (som sträcker sig över kommande säsong) på följande sätt till hemsidan: – Det har varit mitt förstaval hela tiden att stanna kvar i Björklöven så det känns riktigt bra. Förra säsongen var riktigt rolig och jag ser framemot att utvecklas ännu mer och ta ett steg till med laget. Vi ska vara ett topplag kommande säsong!

Tankar kring cupen i Vasa och nya kontraktet med Granlund? Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Sedan kommer vi så klart framöver att fortsätta puscha för vår senaste tävling gällande två biljetter U Rock i augusti när du ska tippa på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande. Klicka på bilden nedan för all info kring tävlingen, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Kommentarer, tankar eller reflektioner till vårt gröngula bygge just nu? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller helgen.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

One thought on “Förlängning med Granlund & cup i Vasa

  • 12 april, 2018 kl. 20:05
    Permalänk

    Vi satsar på SHL senast 2020. Hur ska det gå till med denna totala brist på nyttiga värvningar. Modo och AIK storvärvar, bl.a. från SHL men vi har fixat en back från div. 1. Är planen att vi ska ta bottenskrapet som blir över? Oroväckande brist på handling.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: