Företagare se hit!

På lördag spelar Björklöven sin premiärmatch i Allettan mot Asplöven och nu söker Norrstream finaniärer till en livesändning av matchen. Känner du dig intresserad av att synas i en sådan sändning kan du kontakta Norrstream på live@norrstream.se. derasmeddelande till folket är följande:

"Vi har tidigare under veckan jobbat på att få sända från matchen, men problemet är ju storleken på Asplövens hall som inte riktigt är byggd för sånt här och pga det stora mediaintresset som blivit för denna match i och med framförallt värvningen av Hedström så fick vi förut svaret att det inte fanns någon plats för oss. Men vi har under kvällen kommit på en annan lösning och haft en ny kontakt med Asplöven och det kan finnas en liten chans att vi får möjlighet att sända trots allt, men vi väntar fortfarande på svar och senast imorgon vid lunch hoppas vi få definitivt besked.

Tyvärr pga den korta tiden vi i såna fall får på oss att sälja in reklam (imorgon är en svår dag att få tag på företagare troligtvis) för att finansiera sändningen så kan det bli så att vi tvingas begränsa antalet tittare (vi sänder alltid helt gratis till alla som vill titta och tar ej betalt från tittarna) till en siffra som vi till 99% slår med råge en sån här match. Detta vill vi givetvis inte göra och här kan ni hjälpa oss om ni känner företagare som är intresserade av att synas i en sån här sändning. Be dem gärna höra av sig till oss på live@norrstream.se och lämna telefonnr eller mailadress som vi kan nå dem på efter lunch imorgon så skall de få prisuppgifter och ev ytterligare information som kan behövas."

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: