Fördel Björklöven?

Bara tre timmar kvar till pucken släpps i Himmelstalundshallen och man börjar som smått bli nervös i vanlig ordning.Under dagen har det blivit klart att Vita Hästen lånar in ytterligare en spelare och det i form av Skellefteås jätteback Andreas Söderberg som mäter hela 194 cm i strumplästerna fördelat på 93 kg. Frågan är om lånet är för att täcka upp det faktum att backgiganten Daniel Josefsson, som uppger ha ont i tån, så pass att han i går inte fick på sig skridskon? Skulle det innebära att han inte kommer till spel i kombination att seriens statistiskt bäste målvakt Axel Brage med säkerhet inte spelar så ökar givetvis segerchanserna för vårt gröngula gäng.

***

Västerås lånar in backen Petter Hansson från Linköping för två matcher, en kille vi fick tips om var aktuell för Löven när Rasmus Bengtsson lånades in. Då sa sportchef att Petter var ett namn man inte ens diskuterat. Lånbar verkar ha dock ha varit i alla fall.

***

Nä, ska vi ta och tagga igång lite? Vill gärna s det vi såg de 36 första minuterna mot BIK Karlskoga. Tagga igång med videon du hittar om du klickar på bilden nedan.

14372655_310x229

Varför då en bild på Tore Ökvist tänker ni? Jo, för vår legendariske målskytt idag fyller 58 år! Stort grattis från bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: