Förbundet dödar väl norrhockeyn…igen.

Lottningen till play off 2 inför kvalserien till allsvenskan gjordes idag och vilka tror ni får mötas? Givetvis Piteå och Asplöven, precis som det blev ifjol. Skulle jag vara Pitebo skulle jag kort och gott vara skogstokig. Visst, det är jävligt långt ned till exempelvis Arboga, Nyköping, Vita Hästen och Olofström och kanske har klubbarna inte ekonomi att resa så långt, men kalla det då inte för lottning. Nu uppges detta ha blivit bestämt över ett telefonmöte, men inte kan väl Piteå ha velat detta? Nä, Ge istället småklubbarna ekonomisk stöd för en rättvis och fri lottning av matcherna. På det här sättet är det ju direkt meningslöst för norrländska division 1 klubbar att överhuvudtaget första ta sig upp i de finare rummen, framförallt så länge Magnus Lethos plånbok är vidöppen.

Lottningen i sin helhet med matcher från lördag.

Nybro Vikings/Karlskrona HK – IFK Arboga

Nyköpings HC – Olofströms IK

Piteå HC – Asplövens HC

Hudiksvalls HK – HC Vita Hästen

 

0 thoughts on “Förbundet dödar väl norrhockeyn…igen.

 • 3 mars, 2010 kl. 07:37
  Permalänk

  Det är Piteå som ville möta asplöven.. samt att de gjorde övriga lag bönhörda! Se utdrag från stålnackes blogg, han har kollat hur det egentligen gick till..

  utdrag från stålnackes blogg.
  Men det är bara för att jag har tagit reda på hur ”lottningen” egentligen har gått till.
  Det var så att Piteå gärna ville möta Asplöven och de övriga sex lagen ville helst slippa en resa till Norrbotten.
  Därför fick Asplöven och Piteå stå utanför när de andra matcherna faktiskt lottades fram. Dock utan Norrbottenslagens medverkan.

  Svar
 • 3 mars, 2010 kl. 08:11
  Permalänk

  Misstänkte nästan att det hade gått till så. Det är ju direkt fel att pga av ekonomi mer eller mindre lägga sig ned och självdö. Piteå lär ju inte ha en chans mot Asplöven. Snart har vi inga divison 1 lag kvar i norr. Grymt tråkigt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: