Förändringar inför Mora IK

Laget är släppt inför kvällens möte med Mora IK och det blir en hel del förändringar jämfört med hur det såg ut när Modo besegrades i lördags med 4-1.

Målvakter:
Oscar Masiello (Adam Werner)

Backar:
Mikko Pukka – Jakob Stenqvist

Simon Backman – Simon Åkerström

Jacob Andersson – Niklas Pavel

Stefan Andersson – Albin Holmgren

Forwards:
Kim Karlsson – Fredric Andersson – Alex Hutchings

Emil Norberg – Tobias Hage – Nicklas Johansson

Austin Farley – Axel Ottosson – Erik Rainersson

Marcus Jonsson – Andreas Vikström – Mattias Granlund

(Filiph Åström)

Det sker som sagt en hel del förändringar sen sist. Oscar Masiello ersätter Adam Werner i kassen, Simon Åkerström tar Stefan Anderssons plats bredvid Simon Backman, där Stefan Andersson istället hamnar i fjärde backpar med Albin Holmgren. Mikko Pukka och Jacob Stenqvist kliver in i laget efter skada och landslagsuppdrag och spelar tillsammans. Adam Berglin, som varit förkyld i veckan, saknas.

På forwardssidan vilas David Lindqvist och hans plats i andralinan tas av Emil Norberg. I övrgit är forwardssidan intakt där Filip Åström återfinns som 13:e forward.

One thought on “Förändringar inför Mora IK

 • 31 augusti, 2017 kl. 16:30
  Permalänk

  Vad tycker ni om lövens backpar?
  Själv så tycker jag att det ser väldigt starkt ut och mycket intressant, framförallt när Emmerdahl är tillbaka. Känns som en bra kombination mellan offensiva och defensiva pjäser. Känns som att det är rätt formaterat nu också, tyckte det var mycket märkligt att man satte samman J.Andersson och S.Andersson förra säsongen då det är två backar med spelet i egenzon som sina svaga sidor. Känns bättre nu med framförallt tre backar som ska ta ett stort defensivt ansvar i Backman, Pukka och Pavel, det leder till att det iallafall finns en stabil defensiv back i varje backpar och de offensiva backarna som de båda Andersson, Stenqvist och Åkerström kan fokusera lite mer på offensiven.

  Är mycket positiv med lövens backar just nu och hoppas det kommer fungera lika bra som jag tror och hoppas, för jag tror nämligen att det kan räcka riktigt lång isåfall.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: