Förändringar i laget

Kari förändrar lite i laget i och med att  Stenling åker ur laget och in kommer Maksim. Helt i min smak. Burskydd har inget i laget att göra och nu hoppas jag att han växer fast vid sidan. Tre backpar (om det nu är det han syftar på, lite svårt att tolka) istället för fyra går också i linje med min syn på hockey. Däremot fattar jag inte varför han envisas att behålla Magnus Isaksson i förstalinan. Tanken i den linan måste ju vara att utnyttja Lindgrens speed, eller hur? Vilken roll får då Isaksson? Han förstör ju snarare genom att själv vilja ha puck i tid och otid. På hans plats måste man ju ha en murbräcka och där passar Thörn som handen i handsken. Vad har förresten han att göra i en fjärdelina? Killen som genomgående varit Lövens bäste forward de senaste matcherna? Har han något otalt med Kari eller vad är det egentligen frågan om? Släng ned Isaksson till fjärde istället och jag vill inte höra talas om att han inte är en fjärdelina spelare. Där hamnar de som inte duger högre upp. Att de tre i första är från norrbotten håller liksom inte som argument att de ska lira ihop. Öberg ska ha puck, mata Lindgren med puckar efter kanten och Thörn ska ge ytan. Plain fact!

Sen fattar jag inte heller vad Jimmy Andersson gör i laget med Floberg utanför. Jo, jag vet, jag har varit en av de större kritikerna till Herr Floberg och gillar honom inte speciellt nämnvärt nu heller, men har gör mer nytta på isen än fladdret Jimmy.

Enough said! Kom igen nu gubbar, nu kör vi så katalogen fladdrar!

0 thoughts on “Förändringar i laget

  • 20 november, 2009 kl. 17:29
    Permalänk

    Jag håller med ang Jimmie Andersson. Floberg gör i varje fall en hel del nytta i boxplay – Jimmie gör inget bra överhuvudtaget.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: