Förändringar i Ettan

Små förändringar kan ske i ett antal division 1 klubbar och kanske den mest störst betydelse skulle väl vara om Malmö kniper gamla guldhjälten Peter Sundströms son Victor från Kristianstad. Han har ju gjort hela 19 mål på 26 matcher och betyder en hel del för Skånelagets offensiv. Rödhökarna testar honom i alla fall i dagarna, men om det skulle röra sig om en eventuell övergång redan i år eller till kommande säsong låter bloggen vara osagt. Troligt är väl till kommande säsong, då Victors kontrakt med Kristianstad går ut.

Ryktena säger att Vita Hästen i dag landar en transatlant som lirat på andra sidan pölen i år och även gjort bra ifrån sig i Europa tidigare.

Huddinges talangfulle back Christopher Aspeqvist testas just nu av Brynäs och skulle givetvis vara ett tufft avbräck för stockholmslaget i jakten på en kvalplats uppåt i seriesystemet, men likt fallet med Victor Sundström lär det väl vara tänkt som en framtida övergång till Brynäs, dvs inte i år.

Tommi Hämäläinens Mörrum landade häromdagen Toivo Suursoo som ett led i jakten på en play off 1 plats.

Kungälvs forward Andreas Pietilä har ett par matcher varit utlånad till Borås och det kanske stärker hans självförtroende nog för att Kungälv ska ta hem fortsättningsserien och en plats i playoff 1? En som tog ett ännu större steg var Kristian Lukkonen som lånades upp till Frölunda när de hade spelarbrist och kan vara aktuell för spel mot Färjestad på annandagen!

Västervik, bottenlag i division 1 F, vill ta sig upp ur träsket och har gjort klart med en fortsättning med den allsvensktmeriterade Emil Ekblad och siktar på att värva ytterligare 3-4 match inför fortsättningsserien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: