3 thoughts on “-För tidigt att analysera

 • 26 februari, 2016 kl. 22:36
  Permalänk

  För tidigt att analysera, är han seriös, det är en match kvar på en total fiaskosäsong. Finns bara en enkel analys, båda tränarna bort omedelbart, helt ny renovering på backsidan och en hel del skräp bland forwards som kan söka sig andra arbetsgivare.

  Svar
 • 26 februari, 2016 kl. 23:07
  Permalänk

  Svårt att veta vad som är vad. Det jag kan konstatera utan att försöka strö något salt i något sår, är att det är en liten brist på riktiga matchvinnare a la Palmebjörk. Nu kan ju inte en spelare dra ett helt lag men det är ju en bit på väg. Man kan ju undra ganska mycket och det kommer onekligen bli svårt att avgöra vilka man ska skicka och vilka som är värda en ny chans.

  På något sätt skulle jag vilja göra om säsongen med nästan samma spelare och nya ledare. Exempelvis en Per Ledin-typ istället för Lavander och snacka med Trotter om det möjligtvis finns någon chans att få till en ny säsong, i värsta fall genom sen start som ”artistspelare”. Hans karriär skulle definitivt bli längre i Löven än som handelsvara i de högsta serierna i runt om i världen.

  Svar
 • 27 februari, 2016 kl. 03:39
  Permalänk

  Markus Åkerblom kan analysera sig någonstans långt bort från Björklöven.
  Katastrof katastrof katrastrof…….. #AVGÅ

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: