Foppa grattar!

Löven fyller jämt och stort, det är många som vill gratta. Den senaste i raden men definitivt inte den sista är fjolårets målkung i slutspelet och vår gamla pitepalt, Johan Forsberg. Lite beroende på sjukdomsbilden och vad som händer kan det bli så att Foppa mot förmodan finns på  plats på frdag, oavsett ville han framföra en hälsning.. sånt gillar vi! Vi hoppas så klart Foppa tillfrisknar och önskar krya på dig!

I vår serie serie "Green Connection" följer vi gamla Löv, visst håller du fortfarande koll på hur det går för Löven? – Håller koll på mina grabbar i alla lag. Det kan gälla lillebror eller gamla lagkamrater. Självklart håller man koll på Löven också. Klädde till och med på mig långkalsonger för att se dem spela mot Clemens härom veckan.

Kopparhallen är en klassiker, är det någon spelare du tycker överraskat hittills?      – Har som sagt bara sett en match men då märkte jag en del saker. Dels att Kingen orkade spela 40 minuter trots sin ålder. Sedan att Blixt såg mjuk ut när han styrde powerplay. Saknade dock Jonnie Gräddglass slagskott med spetsen och Berra som matchavgörare.

Spontan kommentar kring publik- och mediaintresset för laget trots att det numera är div 1! – Gillar skarpt att det är bra med publik på matcherna trots degraderingen. Det behöver laget. Att media är intresserade av laget är självklart.

På fredag är det stor jubileumsmatch mot TSK, har du något resultattips att bjuda på?
– 6-2. Floberg gör 1+3.

Om du fick uppvakta med valfri present till 40:åringen, vad skulle du ge och varför? – Ett Västerbottens-derby. Det skulle vara trevligt för alla.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Tror ni får inrikta er på Allsvenskt nästa år.

Stort tack Foppa, du är alltid välkommen hem! – Stort tack och ha en trevlig födelsedag. Hälsa alla Lövare!

+ + +

Glöm för guds skull inte omröstningen om Wallgrens låt heller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: