Följ J-20 kvalet

Att behålla sin plats i högsta J-20 serien var en längre resa än många kunde drömma om. Ikväll spelar vårt J-20 lag en grymt viktig bortamatch tillika match 1 i bästa av 3 mot Oskarshamn om en plats i nästa års högsta juniorserie. Följ matchen online här.

På lördag fortsätter kvalet med hemmamatch (16.00) och en eventuell tredjematch spelas även den hemma på söndag(12.00). Gör sitt genom att ta dig till hallen och heja fram våra juniorer. Mycket av klubbens framtid hänger på dessa matcher. Det är gratis inträde som vanligt på juniormatcher.

Läs här vad man skriver om kvalet i Barometern.

+++

Skrev tidigare att jag skulle möta Sollefteås Robert Molinder i en innebandyturnering med hopp om revanch. Så blev det nu inte. Sollefteå vann och tog hem hela turneringen. Fick för övrigt veta att Robbans skrillor hamnar på den berömda hyllan. – Det tar mycket tid, man är där 6 dagar i veckan utan ersättning och nu med hus och allt så räcker tiden helt enkelt inte till. Jag jobbar mer än 100 % och sen är man inte purung heller, säger 27-åringen(!!) när bloggen pratar med honom. Om Sollefteå har något intressant för Lövens svarar han att en vi borde titta närmare på är deras 20-åringe talang Patrik Söderholm som  varit lagets bästa spelare de två senaste säsongerna. Patrik beskrivs som skridskostarkt och tjurskallig med stor vinnarinstinkt. Får han en tackling ger han igen med fem. Att han skrapat ihop 88 poäng på 72 matcher de två senaste säsongerna i div 1 säger en del om hans kapacitet.

I övrigt kan  vi konstatera Eetu Qvist en längre tid ryktats vara på väg tillbaka till Oskarshman. – Han har fått ett kontraktsförslag och vi kan väl säga att bollen ligger hos honom nu. Det är en bra kille som tidigare trivts bra i Oskarshamn. Jag hoppas det löser sig snart, säger Oskarshmans sportchef Mats Jönsson till Barometern.

Klart är att Per-Savalathi Nagander förlänger sitt kontrakt med finska SaiPa och att Jared Aulin inte ingår i Leksands framtida planer.

0 thoughts on “Följ J-20 kvalet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: