Föga förvånande

Idag aviserade alltså Björklöven att ledarteamet för säsongen är klart. Då Joakim Fagervall i Cmores sändning sade att man inte söker varken tränare eller spelare.

Så var det ganska klart att de skulle fortsätta med Markus Åkerblom och Jesper Jäger som assisterande.

Till en början trodde vi att de letade en ny huvudtränare, då Markus Åkerblom skulle hållas lika ansvarig som Tommy Jonsson, men redan första matchen så insåg vi att Markus har mer att framföra än det han lyckades med under Tommy. Det är en helt annan ledarstil i båset nu, mer värme och framförallt mer snack. Markus Åkerblom och Jesper Jäger kommer vara bra för Björklöven.

Dock så känner vi oss mer oroliga att den trupp vi har är för tunn och oavsett vad vi har i båset så är vi av åsikten att det kommer behövas förstärkning.

Vad säger ni läsare om tränarkonstellationen och truppen?

 

4 thoughts on “Föga förvånande

 • 6 oktober, 2016 kl. 10:00
  Permalänk

  Jag är smått chockad över att man inte söker minsta lilla förstärkning. Hoppas bara att det inte blivit någon prestigefråga, och att de ser något som jag tyvärr inte ser. Jag ser inte detta som ett topp 8-lag nu, och det är väl målsättningen. Fast vi fans måste ju fortsätta stödja och hoppas på det bästa.

  Svar
 • 6 oktober, 2016 kl. 10:10
  Permalänk

  Tycker vi fans är värda framgång! Fattar väl alla att nyförvärv måste in! Kim måste ersättas o.m.g en av HA:s bästa spelare. Vakna nu för i helvete löven

  Svar
 • 6 oktober, 2016 kl. 10:25
  Permalänk

  Minst en rutinerad back och två målskyttar måste in! Hutchings plus en till som leverat på allsvensk nivå. Håller inte med 3 kedjor av slitvargar och sen 3-4 spelare som har lite kreativitet i sig. Thörnberg, Lindquist och Öhman. Eventuellt Sandström men han är ju i grund och botten en varg han oxå.

  Svar
 • 6 oktober, 2016 kl. 14:32
  Permalänk

  Alla ser att vi behöver förstärkningar,även ledarstaben och sportchefen.
  Kan det vara så att vår budget helt inte har utrymme för det?
  Tommy Jonsson lön betalas ju än till exempel och att anledningen till att förnya truppen helt enkelt har varit av budgetskäl samt givetvis skulle passa TJ,s filosofi.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: