Flytande kost?

Oscar Molin åkte ju på en rejäl propp mot Teg SK i fredags, vissa menar att det var en ful armbåge mitt i nyllet som borde rendera minst en anmälan. Bloggen ville oavsett kolla läget med Oscar själv och i fall det bara är flytande kost numera. Håll till godo!

Tjena Oscar, bara flytande kost nu eller? – He, he.. Närå, det går faktiskt att äta men gapet är begränsat.

Okej, jag hade annars tänkt du skulle få betygsätta olika soppor. Skönt att du kan äta iaf, hur länge måste du vila? – Då hade jag gått ner i vikt vid en diet av soppa kan jag säga. Minst en vecka sa doktorn, sen ska jag väl testa hur mycket jag kan anstränga mig utan bakslag.
 
Okej, hjärnskakning då eller? ..förresten peppade du grabbarna i båset mot Rebels? – Jo, jag hade lite problem med balansen efter smällen. Inget Luleå för min del. Jag har legat hemma och vilat skallen för det mesta. Grabbarna klarade det bra utan mig.
 
Usch vilken smäll det var, det såg rätt läskigt ut. Klart grabbarna ska fixa det ändå.. Matchen var lite slöseri med tid som Boström uttryckte det efter matchen. – Jag har fortfarande inte fått se situationen men dom som hade sett den i repris var alla ganska överens om att det var en armbåge. Ha ha, jo jag hörde att det var rätt stor dominans.
 
Jag uppfattade inte direkt om det var en armbåge. Men så klart riktigt illa om det nu var en armbåge. Vet du om det blir eller blivit någon anmälan..? – Ja, var det en armbåge blir jag riktigt less. Jimmy Blixt sa att dom skulle anmäla det men jag har inte hört om det hänt nåt ännu. 
 
Okej, vi får hoppas att det blir en anmälan och den skyldige få sitt straff om det nu var en ful armbåge.. krya på dig oavsett! – Precis. Tack ska du ha!

0 thoughts on “Flytande kost?

 • 4 oktober, 2011 kl. 17:13
  Permalänk

  Molin borde lära sig att titta upp, inte första gången han åker på en sådan tackling….

  Svar
 • 4 oktober, 2011 kl. 19:40
  Permalänk

  läste just att Maskim Matuchkin är klar på lån till olofström för ett antal matcher. Vore kul att se löven försöka värva/låna han om det är möjligt senare på säsongen. Eller varför inte när detta lån är slut.

  Svar
 • 4 oktober, 2011 kl. 22:10
  Permalänk

  Har ett annat intressant ryckte som är ganska säkert att petter sandström och nevalainen är på g..

  Svar
 • 4 oktober, 2011 kl. 23:29
  Permalänk

  Svar till Bajen (2011-10-04 17:13)
  Det är sant att det gäller att hålla upp blicken Bajen.. å andra sidan, ifall det är en armbåge mitt i nyllet ska den där Granlund ha en avstängning. Lite respekt måste man ändå visa varandra..

  Svar
 • 4 oktober, 2011 kl. 23:35
  Permalänk

  Svar till erka (2011-10-04 19:40)
  Tveksamt i fall Matushkin eller ex Nevalanien är de spelartype vi främst behöver just nu erka. Helt klart borde backsidan stärkas upp, men jag ser snarare att vi saknar karaktärer som ex. Hellström, Svedberg eller Rahimi. Inte ont om spelskickliga offensiva backar, men i dagsläget och i ett eventuellt framtida kval komer mycket avgöras i den egna zonen, i dagsläget är inte det vår främsta.

  Svar
 • 4 oktober, 2011 kl. 23:38
  Permalänk

  Svar till micke (2011-10-04 22:10)
  Vad har du för källa på det micke..? Skicka gärna ett mejl eller lämna en kommentar..

  Klart vi ska undersöka och se vad vi kan få fram. Löven är dock mycket bra mycket bättre på att hantera spelaraffärer än tidigare, tyvärr och lite tråkigt.. rätt mycket locket på. Trots allt ett friskhetstecken!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: