Fler reflektioner

Vid en match av den här karaktären hinner man reflektera över mycket, både vilktigt och oviktigt. Här är vad vi hittade:

 • Linus Boström fick en tackling och fick utgå,hjärnskakning? Ska i alla fall ha uppsökt sjukhus och vi får hoppas att han inte blir borta allt för långt borta. Jonas Floberg fick ta hans plats i första och Robin Axbom klev upp på Flobergs plats i fjärde forwardslinan vilket gjorde att Säffle Eriksson fick kliva in i första backpar.
 • Att bli lirar i en blåbärslina känns mest ingen på motståndarnas reklam på tröjorna. Vad ger ni mig för Modéns sprängning, Kovlands reklam nedre rygg?
 • The S var inne på det atrt domaren Stenlund hade modet att ta två utvisningar när Joni Lindlöf snodde pucken i den andra perioden. En hakning och slashing inom ett par sekunder, när såg man det senast? Tummen upp Stenlund.
 • Journalisten Björn Forsgren fanns på plats. Hoppas han njöt att vara tillbaka på brottsplatsen. En brottsplats han inte lär se allt för ofta framöver, eftersom ryktet gör gällande att han får förlängt på Sportbladet.
 • Träffade förresten Tomas Sandlin. han har skaffat sig två agenter och trodde inte att han skulle få så många erbjudanden som han fått, så hans kommande säsong verkar vara i hamn. Frågan är bara vart det bär.
 • 1629 på läktaren? Jo, tjena. Visst räknar man in sålda årskort, men datorn visade 456 vid nedsläpp. Aldrig har väl ståplatssektion N varit totaltom som den faktiskt var i den tredjeperioden.
 • Speakertobba förnekar sig aldrig. Knappt går det en match utan fadäser och idag var inget undantag. Någon som noterade vad han hann säga innan micken stängdes av efter att han berättat pubiksiffran? ….– Näh!  Jo, Tobba, vi vet också att siffran inte motsvarade det faktiska antalet på plats, men… konsten att stänga av micken i tid borde han väl ha lärt sig efter 40 år?
 • Tobba fadäs nr 2.: – Priset till matchen lirare i Björklöven går till…. Göte Wä.. Daniel Wälitalo! Tobba,det är över tjugo år sen!!
 • Niklas Grahn då? Närmare en spitting image av en tjecklisk hockeyspelare får man lfaktiskt eta efter. Nicholas Granicek borde vara hans rätta namn. Hår, hållning, skridskostil,fattning, damasksättning, allt passar in.
 • Avslutar med en reflektion som kanske är den absolut vikigaste. När ska Marcus Waldehagen fatta att han måste sluta dribbla vid egen blå? Han misslyckades vid alla tillfällen idag, vilket gav Kovland bra kontringstillfällen, trots att han vid alla tillfällen har möjlighet att släppa på back och ta fart och få pucken tillbaka. Kreativitet är bra, men inte över hela isen. Mot ett lag av högre dignitet kommer dcet att straffa sig. Banna pöjka, för böveln!
 • Kollade George Halkidis lite extra och han gör inga spektakulära saker, men en mycket stabil insats och visar franförallt att det gör ont att ta sig in framför Lövens kasse och ibland lite i överkant, men det är förbannat bra. man ska veta vad det innebär att våga sig in framför Lövens mål, även om man överlägsen.
 • Detta om detta. Något hag missat eller som ni vill tillägga? Komentatorsfältet är som alltid just ditt.

0 thoughts on “Fler reflektioner

 • 12 februari, 2011 kl. 20:17
  Permalänk

  4-0 mot kovland är inte alltför imponerande, man undrar ju om det någonsin kommer lossna framåt. Är kanske så att laget inte är så bra som man tidigare trott. Asploven skickar ju in en 7-8 mål varje match. Men man får hoppas att det ändå räcker ända fram.

  Svar
 • 12 februari, 2011 kl. 20:45
  Permalänk

  Svar till erik (2011-02-12 20:17)
  Jag har fortfarande tron om att alla lag i div 1 ser Löven som ”mästarna att slå”. Därav resultaten. Tar vi bara oss till kvalserien försvinner den där stämpeln och den tas över av två ur trion Sundsvall, Tingsryd och Troja/Ljungby. Då kan det släppa. kan inte annat än benhårt tro att vi får fira på Olles i vår. : D

  Svar
 • 12 februari, 2011 kl. 22:11
  Permalänk

  Var du in på kansliet och fick totala antalet inscannade? Eller tittade du på bara ett av insläppen?

  Svar
 • 12 februari, 2011 kl. 22:15
  Permalänk

  Svar till Kalle (2011-02-12 22:11)
  Jag var vid ett av insläppen, men vad jag förstod så såg dom det totala och det var bara en fingerborg bättre än avd jag fick på kansliet fem minuter före.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: