Fjärde raka torsken?

I kvällens enda match i HockeyAllsvenskan möter Sandströms och Quists Almtuna IS åttondeplacerade MODO hemma i Gränbyhallen. Hemmalaget som ligger trea i ligan kommer närmast från en seger borta mot nykomlingen Troja/Ljungby med 4-0.

 

Gästande MODO kommer lite stukade med tre raka förluster och kommer närmast från en förlust med 2-4 borta mot skåne-laget IK Pantern. Under förra säsongen vann hemmalaget Almtuna båda mötena i Gränbyhallen och som alltid är första målet väldigt viktigt, Almtuna vinner 50% av hemmamatcherna när man gör första målet och MODO vinner 50% av sina bortamatcher när de gör första målet.

Sett till historiken och lagens möten under förra säsongen inte alls omöjligt att hemmalaget kan ta ännu en seger, passera Björklöven i tabellen och närma sig Timrå i den absoluta toppen.

Oddsen hos Coolbet i skrivande stund.. Almtuna IS (2,27), oavgjort (4,25) samt MODO-seger (2,60).

Lägg ett spel om du inte redan gjort det!

3 thoughts on “Fjärde raka torsken?

 • 17 oktober, 2017 kl. 19:51
  Permalänk

  Har ni någon info hur det är med Hutchings, Messy, Granlund som enligt VK inte tränade idag och även status på Cody ? Ska skadehelvetet börja nu ?

  Skulle också vara intressant att veta hur många veckor bort Emmerdahl och Isak Ä S är.

  Hörde också intervjun med Fagervall på hemsidan och tyckte han lät lite förkyld hoppas bara inte det börjar sprida sig förkylningar i truppen ( avdelningen övertolka ) Stenmark får köpa in Esberitox och Echinagard så får grabbarna käka det istället för godis 😉

  Svar
  • 17 oktober, 2017 kl. 20:11
   Permalänk

   Har tyvärr inte fått fram något gällande ev. skador och vilka som ev. saknas i morgon Plocken.. Fagervall duckar gärna för och undviker alltid dessa typ av frågor, möjligen klokt att inte bjuda motståndarna på nåt i förväg. Men vi får verkligen hoppas att skadehelvetet inte börjat redan nu.. ”För det såg ju så bra ut!”

   Hoppas som sagt att Stenmark kan köpa in lite Esberitox och Echinagard för att inte sprida förkylning etc.

   Svar
 • 17 oktober, 2017 kl. 22:36
  Permalänk

  Men då spelar det ju ingen större roll vem som gör första målet. Slantsingling (50%) vem som än gör första målet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: