Fixa 6-pack & bidra till skägg

Nu när det är lite tyst på hockeyfronten får vi fortsätta att se till att det kan hända saker framöver och därför kör vi vidare med vårt för att se till att vårt bidrag till insamlingen till Supporterspelaren 19/20 blir så stor som möjligt.

Utöver att vi tidigare bl.a. auktionerat ut signerad tischa med nya sportchefen Per Kenttä till förmån för Supporterspelaren 19/20, testat V75, auktionerat signerade foton med Palmebjörk och har en pågående auktion med en tischa från Lucas Wallmark så kommer här en ny idé.

Nu ger vi dig som läsare, tillsammans med PML fitness, möjlighet att buda hem ett superkit bestående av två st. PT-pass i deras studio (värda 850 kr/st.), en gemensam lunch med den kommande supporterspelaren samt en signerad replica anno 19/20. Replican kommer vi kunna överlämna först efter sommaren då laget samlats och vi fått den av Björklöven.

Klicka HÄR för att komma till auktionen. Ta nu chansen att bli ägare till detta superkit, vem vill inte maxa solbrännan med ett 6-pack liksom? Överskottet kommer vi sedan att skänka till förmån för insamlingen Supporterspelaren.

Nu ser vi till att Per Kenttä kan skaffa det bästa möjliga skägg som uppbringas kan!! In och bjud! På torsdag kl 21:03 går aktionen ut!

Stort tack till PML fitness som gav oss denna möjlighet.

*

Sedan finns det ju fortfarande chansen att buda på den där tischan ”Bunch of Jerks” (länk) som Lucas Wallmark både signerade och generöst gav oss möjlighet att auktionera ut.

*

Du som inte bidragit eller vare sig tycker att superkitet ovan eller denna T-shirt inte är något för dig, kan ju alltid sätta in ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i veckans omröstning gällande Supporterspelaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockey-VM? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: