Finska back klar för Björklöven

Björklöven presenterade just Veeti Vanio som det senaste nyförvärvet. Vainio kommer när mast från Pelicans, dit han varit utlånat till från SaiPa.

Den 23-årige rightfattade backen Veeti väter 189 cm och väger 84 kg. Vi önskar honom välkommen till Björklöven och Umeå!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

3 thoughts on “Finska back klar för Björklöven

 • 6 juni, 2021 kl. 16:15
  Permalänk

  Bra ålder.Enligt EP var förra säsongen inte så bra,men däremot året innan.En producerande back.Kul.Är Deilert borträknad då? Förmodligen.

  Svar
 • 6 juni, 2021 kl. 21:46
  Permalänk

  Kul med Veeti hoppas att Även Bergman blir klar snart

  Svar
 • 6 juni, 2021 kl. 21:47
  Permalänk

  Glädjer mig att PK satsar på skridskostarka spelare denna silly. Tycker vi varit underlägsna de flesta lag i HA på just den biten. Kan vi dessutom få till snabba uppspel istället för kladdandet i egen zon då blir det en jävligt kul säsong.
  Får man även drömma om att vi får ha maxpublik så är det ingen tvekan om att många gröngula har ett jävla behov av att besöka A3 och skrika utav bara håvete. Fullsatt varje match ( bara drömmer )och fyll hallen biljetter från oss ute i övriga landet. Ska bli kul med en supporterinsamling, är något visst med det.
  Tycker björklövenplay är helt suveränt. Så ofantligt viktigt för oss supportrar. Bra gjort av våran kanontrojka Mikael, Anders och Per ha dessa informationsträffar några gånger per säsong.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: