Finaldags!

Rätt häftigt och inte så lite coolt att Pälle Mårts med alla sina juniorer snart lirar final i VM. Nu är väl kanske inte VM vad VM en gång var, alla är inte med så vilken klass turneringen håller låter jag vara lite osagt. I skrivande stund så tillhör i alla fall bronset Tjeckien genom eller via 5-4 på Ryssland i slutet på andra perioden. Men att Pälle tillät sitt lag att inte maxa mot Kanada och sedan manglade Tjeckien med dess härförare Jaromir Jäger kändes mycket stort.

Många säger att de inte bryr sig om VM eller att de ens följer spektaklet, men alla lirare som tagit flyget och kvitterat ut sin tröja vill ändå vinna skiten och nu är våra unga respektlösa ynglingar faktiskt inte så långt i från guldet. Ska ärligt säga att jag varken slaviskt sett varje match eller period men laget berör på nåt sätt.

Det är definitivt inte de största namnen eller de fetaste lönerna som tar hem segrar eller bucklor, det är de med hjärta för laget och sina medspelare och stor passion för sporten som gör det. Med det sagt så tror jag på killarna i kväll och samtidigt längtar jag till i höst när våra unga med mycket hjärta och stor passion för sporten ska slåss kriga och med stolthet försvara det gröngula lövet på bröstet.

0 thoughts on “Finaldags!

  • 15 maj, 2011 kl. 18:12
    Permalänk

    varför ser man Skellefteå AIK reklam här??..

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: