Final i Guldgallret 2018

I går fick vi veta vilka fem juniorer från HockeyAllsvenskan som efter omröstning bland lagens fans, Tornbergs Wild card röstats fram av en s,k. expertjury till finalen.

Finalisterna listas nedan där vår inlånade #26 Jacob Stenquist (just nu 2:a i juniorernas poängliga och 8:a i backarnas poängliga) alltså inte kom med:

Jesper Sellgren (Modo)
Jacob Olofsson (Timrå)
Gustav Lindström (Almtuna)
Filip Hållander (Timrå)
Martin Fehérváry (Oskarshamn)

Vinsten, utöver den stora äran, är 100 000 kr som går till ungdomsverksamheten i den klubb där vinnaren spelar.

Du kan faktiskt spela på vilken junior som kommer tilldelas Guldgallret, hos Coolbet är Modos lovande back Jesper Sellgren favorit att vinna Guldgallret.

– Vi har Jesper Sellgren som favorit, men ärligt talat är det väldigt öppet mellan fem mycket bra spelare, säger Coolbets marknadschef Robin Karlsson.

Aktuella odds:

Jesper Sellgren 2.80
Jacob Olofsson 3.00
Gustav Lindström 3.50
Filip Hållander 3.50
Martin Fehérváry 4.00

HÄR en länk till just dessa odds men ifall du inte har ett konto hos Coolbet sedan tidigare gå via länken nedan för just ditt speciella välkomsterbjudande.

 

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

One thought on “Final i Guldgallret 2018

  • 25 februari, 2018 kl. 09:43
    Permalänk

    Känns som en rätt oseriös tävling om inte stenqvist kommer med när han ändå gjort en massa poäng sen varje sändning på cmore hyllar kommentatorna honom nä tycker det mer börja bli en spelare dom tror kmr bli bra i framtiden än det dom presterar under säsongen

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: