Fd lövenduo till HockeyEttan

Erik Raniersson finns redan i Östersund och nu förstärker tabelltrean i HockeyEttan Norra med två exlöv. Lucas Sandström och Jonas Emmerdahl.

Lucas Sandström har inlett säsongen i Fagersta i div 2, men fortsätter nu i HockeyEttan. Arkivfoto: Axelöf

– Det ska bli kul att köra igång, jag har ju inlett säsongen med moderklubben Fagersta (division 2) och det här bli ytterligare ett kliv upp i systemet så jag ser verkligen framemot att dra på mig ÖIK-tröjan. Jag hoppas komma in med rutin och hårt arbete för laget där mitt mål är att ta oss långt! säger Lucky till hockeyettan.se.

Även Jonas Emmerdahl ser fram emot äventyret. – Det känns såklart jättekul att komma hit till Östersund och åter få chansen att spela matcher. Känns som att jag kommit till en proffsig förening med bra förutsättningar där jag vill vara med och bidra till att hjälpen Östersund till Hockeyallsvenskan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: