Farley till Luleå, tackar Löven!

Austin Farley gjorde stor succé med vårt gröngula Björklöven, det hade varit märkligt att se honom i KHK kommande säsong men eftersom han i dag presenterats för Luleå behöver vi inte oroa oss för honom kommande vinter.

#19 Austin Farley i den gröngul dressen Foto: Erik Sandin / FrilansfotografernaLuleås GM Stefan Nilsson kommenterar Farley på följande sätt: – Austin Farley är en skicklig och skridskostark forward som har gjort det väldigt bra tillsammans med Björklöven i HockeyAllsvenskan och vi känner att han kommer kunna bredda vår forwardsbesättning på ett bra sätt inför den kommande säsongen.

Farley själv tackar bl.a. Björklöven för sin chans till spel i SHL: – Avslutningsvis vill jag tacka mina tidigare lagkamrater, tränare och fansen i Björklöven för att de tog emot mig med öppna armar, fick mig att trivas och känna mig behövd. Mina framgångar på isen och den här möjligheten hade inte varit möjlig utan er!

Kontraktet är på två säsonger och hela artikeln hittas HÄR.

Eftersom Luleå och Björklöven kommer mötas på försäsongen så kommer vi återigen få se Austin på isen, men vi kommer inte att behöva möta honom i seriesammanhang. I Luleå återförenas FArley för övrigt med Lindqvist som tidigare i vår skrev på för Norrbottensklubben.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på Farleys kontrakt med Luleå. Fältet som vanligt rätt fritt, men skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

4 thoughts on “Farley till Luleå, tackar Löven!

 • 3 juli, 2018 kl. 12:40
  Permalänk

  Ingen blixt från klar himmel även om KHK-fansen inte vill erkänna det. De verkar tro att Farley haft som intention att skriva på för KHK redan när han kom till Sverige.

  Man behöver inte vara raketforskare för att förstå turerna här.

  1. Farley får ett hyggligt erbjudande från SHL-laget KHK. Med out-klausulen som fanns med i Löven-kontraktet kunde Farley lösa sitt eget serieavancemang.

  2. KHK åker ur SHL och Farley ångrar sig bittert. Dels för menlösheten att byta klubb i HA men också för att han egentligen inte ville lämna Löven. I synnerhet inte för en skitklubb som KHK.

  3. Lösningen kom som ett brev på posten med möjligheten för SHL-klubbar att plocka HA-spelare fram till 15 juli. 100 %-ig säkerhet att Farley legat på agenten att hitta en arbetsgivare i SHL.

  Jag kan nästan garantera att Farley även tittat på möjligen att stanna kvar i Löven för att slippa vända ner till KHK.

  Svar
 • 3 juli, 2018 kl. 13:17
  Permalänk

  Och förstås KHK som får pengar för honom istället för Löven…

  Svar
  • 4 juli, 2018 kl. 22:35
   Permalänk

   Nä löven får pengarna.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: