-Får Paul Coffey att framstå som en kon!

Vi tog också ett snack med målvaktstränare Markus Ekman Westman, mannen med den kanske skönaste inleveransen i ledarteamet och känd för sitt ”så jävla viktigt” i en tv-sändning ifjol. Hur känner han inför morgondagens match?

 

 

Markus, du är ju Lövens videocoach och följer laget från olika positioner i arenorna. Samtidigt är du ju en väldigt passionerad människa. Du är känt för ett ”Så jävla viktigt” i en direktsändning ifjol och är när att bli förvisat från pressläktare landet runt för att du lever dig med i matcherna. Nu väntar Modo på bortaplan, benämnd bland fansen som den stora MEGA invasionen. Kommer du hålla igen på känslorna eller kommer du leva ut? -Jag älskar mitt yrke och framförallt det känslor som detta framkallar. Under match är jag oftast lugn och rationell men i vissa stunder så går känslorna inte att styra. Jag kommer som alltid jubla vid mål, för det är glädjen till sporten som gör att man orkar med dalarna.

Du är ju uppvuxen i Björklöven och mött Modo otaliga gånger. Ställ det derbyt i jämförelse med laget vi inte nämner vid namn. – Imorgon väntar Modo och en match som vilken annan, det finns bara ETT derby. Modomatcherna var alltid lite som David mot Goliat när jag spelade som ungdom och junior och självklart ville vi vinna men på den tiden var Modo en framstående klubb inom juniorhockeyn vilket vi kanske inte alltid var.

Har du någon hälsning till de mellan 2 500-4 000 lövenfans som åker ned i morgon? -Fyll tåg, bussar och alla andra fortskaffningsmedel dom ni kan komma över. Ta med svärmor och grannen och fyll Fjällräven center med gröngula hjärtan. Stötta grabbarna på isen med positivism och sjung oss fram till tre poäng.

Vem i laget ser hetast ut just nu? -Jag vill flagga för Simon Åkerström inför morgondagen, med fyra meter klubba och en skridskoåkning som får Paul Coffey att framstå som en kon så kommer han dominera isen!

Simon Åkerström är het just enligt målvaktstränare Ekman Westman. Foto:Löven4Ever

Hur slutar matchen? -Vinst 4-1.

Något annat du vill tillägga? -Hejsan Marklund var är brorsan?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

 

One thought on “-Får Paul Coffey att framstå som en kon!

  • 17 november, 2017 kl. 12:27
    Permalänk

    Åkerström? Paul coffey?
    Vad har Ekman tagit i samband med kaffet?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: