Fantastiskt…stört, pojkar U-16!

Jag tror knappt mina ögon när jag upptäcker att Löven till slut besegrade Arlanda med 5-4 och givck vidare i SM-slutspelet. Jag var ju på plats och bevittnade matchen fram till 7 minuter in i den trdje perioden, då jag var tvungen att bege mig hemåt. Kört var det ju… trodde jag. Detta bevisar återigen att jag har någon form av gudagåva. jag har tidigare skrivit om det på bloggen att målen har en förmåga att falla när Jag tittar bort eller lämnar arenor. Kan jag då påverka utgångar utan att själv få ta del av det så bjuder jag givetvis på detta. Matchen då? Jo, nog kändes grymt skönt att Löven till slut vann, få det hade känts så onödigt att behöva förlora. Alla målen man släpper in känns ytterst billiga och sånt måste man rätta till omgående om det ska bli fler segrar. 0-1 efter 5(!!!) sekunder får ju bara inte hända. 1-2 i inledningen av andra likaså. laget måste vara mer på tå när en period startar. Även 2-3 med 5 sekunder kvar av perioden sker genom slarv. Varförväljer backen att byta i det läget och ger Arlanda ett friläge? 2-4 målet kommer efter att Löven missat horribelt många enkla pass och målchanser. Döm då om min förvåning när man lyckas vända och det i matchens sista minut och just denna vändning gör att vi kan bortse från misstagen. Idag ska vi bara vara glada. Tr’nare Tommi Hämäläinen kommer säkert att rätta till detta till kommande matcher. Fatta…Vi har ett lag som luktar på ett SM-guld. När hände det senast?

0 thoughts on “Fantastiskt…stört, pojkar U-16!

 • 14 mars, 2010 kl. 18:18
  Permalänk

  ”Fatta…Vi har ett lag som luktar på ett SM-guld. När hände det senast?”

  Björklövens j18 förra säsongen?

  Svar
 • 14 mars, 2010 kl. 18:48
  Permalänk

  Svar till Jens Salen (2010-03-14 18:18)
  Jens Salen: Tycker du att åka ut i i typ åttondelsfinalen är nära SM-guld? Nu är det väl vad jag förstår bara 4 lag kvar? Löven, Frölunda, Brynäs och SDE kvar. Lite närmare, eller?

  Svar
 • 14 mars, 2010 kl. 19:19
  Permalänk

  Svar till Jens Salen (2010-03-14 18:18)
  Tydligen 8 lag kvar till kommande helgs spel. ja, då är väl årets framgång hittills i paritet med J-18 ifjol.

  Svar
 • 16 mars, 2010 kl. 09:19
  Permalänk

  Lövenbloggare:

  Det är inte alls bara 4 lag kvar, U16 SM går in i kvartsfinalspelet nu och det innebär att det är ( lag kvar. Björklöven, Rögle, Örebro och SDE gör upp i en grupp och Brynäs, Förlunda, Arlanda och Djurgården gör upp i den andra.

  Rätt ska vara rätt!

  Svar
 • 16 mars, 2010 kl. 13:30
  Permalänk

  Svar till anonym (2010-03-16 09:19)
  Anonym: Självklart ska rätt vara rätt, hur vore världen om ”fel skulle vara rätt”? Samtidigt vore världen rätt märklig om alla var blinda. Läs min egen rättelse nedan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: