Fantastiskt bra!

Jag tror man skulle kunna ställa fram en flygplan och Lövenspelarna skulle likt Michel Lotito käka upp det med hull och hår. VIlken vilja, vilken styrka och vilken mentalitet det krävs att komma tillbaka efter den mycket mediokra förstaperioden. Visst kändes Malmös mål något billiga men det kan man ta en dag som detta. Att det sedan bara stod 1-3 efter två perioder kändes märkligt efter den totaldominans som Löven presterade i andra. Man kände sig nästan lurad av att Malmö kan vinna första perioden med 3-0 efter 16-7 i skott, medan Löven vinner andra med 1-0 efter 20-2 i skott. Det ska ju i ärligaste namn sägas att det var inte den bästa målchansen som reulterade, men det visar också att det är vilkigt med snabba oannonserade skott.

Sen kommer den underbara tredje perioden. Först med Tero Koponens härliga strut rakt upp i Marcus Svenssons plockhandskkryss. Sen får vi äntligen utdelning i powerplay, två gånger om till och med. Powerplayet såg väl överlag inte utmärkt ut, men två mål är var vad som krävdes för att bärga tre underbara och ytterst välbehövliga poäng.

Synd att man inte spelade på resultatet 4-3. Fick ju även in två av fyra målskyttar och nästan publiksifffran. Missade dock att man inte fick räkna spelarna. : )

Måste också passa på att ge ros till Lövens 01:or som bjöd på härlig pausunderhållning i den andra periodpausen. 1-1 slutade matchen och jag ser verkligen fram emot hemmamatchen mot Leksand då vi får se Björklövens framtid igen.

!!! Fredrik Öberg leder laget precis som en lagkapten ska göra och kliver in och avgör med två ruggigt viktiga mål.

!! Resten av laget. Vem kunde gissa att Jesse Schultz gång efter annan skulle vara förste forward hem? PA:S, Wolverine´s, Thörns, Ledins och Heikkinens många tacklingar. Martin Johansson fart under grillorna, Päädricks målvaktsspel, ja listan kan göras hur lång som helst.

! Publiken. Trots att det bara var 2 966 personer på plats lät det som det var lapp på luckan i slutet. Underbart härligt att alla stod upp och jublade när Öbbe hängde det avgörande målet. Att laget sen fick stående ovationer under slutminuten värmer nog riktigt bra i spelarnas hjärtan. Ta med er en kompis nästa gång så får vi fullsatt för första gången på oändligt länge. Enklare än så är det inte.

??? Rutinen i Malmö. Även om man inte alltid har domaren med sig kan man inte bete sig hur som helst. Skönt att se linjedomare med pondus som kan skicka spelare av banan.

0 thoughts on “Fantastiskt bra!

 • 27 november, 2009 kl. 23:04
  Permalänk

  Håller med!
  Matchen började med lite attityd, slutade med Fredagsmys med en seger. Men såg ni publiken efter 0-3, 3 minuter kvar på 1:a period, som rörde sig från sina platser?
  Vi alla som stod kvar hoppades att det var kaffesugna supportrar som längtade efter periodpausen.
  Hoppet svänger, fast här är beviset på att det går! I kväll blev det fest med flera prinnar!!! Slutligen publiken på topp humör. Hurra!
  Häng med och minns detta nu till nästa hemma match som ligger långt borta, jag räknade till 1,5 V.
  Nu inträder fredagsmys, sweet dreams och nya mål för framtiden.
  Hejja Joakim + Laget.

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 23:25
  Permalänk

  Fredasmys?? Var det verkligen så på riktigt..??

  Fine och grymt stort av grapparna som hämtar upp underläget från första. Men det jag tänker på är hur bra eller dåliga Rödhökarna va.. siktar inte de mot ES???

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 23:29
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2009-11-27 23:25)
  Rödhökarna VAR bra i första. De utnyttjade effektivt alla våra misstag. Ett litet slarvig byte och de högg som hökar. : D Vi kom ingen vart. Sen gäller ju devisen att det svåraste som finns ÄR att leda med 3-0. NU är det faen sant. Klantigt av dom att sätta trean. Det var ju den som avgjorde matchen…. eller? : )

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 23:47
  Permalänk

  Helvete vilken match! Man kan fortsätta att hoppas på miraklet och po-plats i vår. Vilken laginsats! I och för sig får laget inte falla ihop som man gjorde i första efter ett tidigt mål i baken men det skiter vi i kväll. Måste nästan ta mig till Västerås på söndag.

  Svar
 • 27 november, 2009 kl. 23:55
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-11-27 23:47)
  Resan är ju gratis för medlemmar, så vad väntar du på? : )

  Svar
 • 28 november, 2009 kl. 09:18
  Permalänk

  Grym prestation mot Malmö. Peppningen inför söndan bara stiger. Är bosatt i Västerås och har längtat länge på tillfället att dra på sig ”kostymen”. VIK är ett lag med liknande problem som Löven. Det liknar en 6 poängs match om man tittar på tabellen. Psykningen av kaptenen i Västerås (bor grannen med honom) spetsas till en aning i och med Lövens resultat igår. 😉

  Svar
 • 28 november, 2009 kl. 11:24
  Permalänk

  Jag är Lövenfan ute i landet så resan är betydligt kortare än så!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: