-Fansen behöver inte vara oroliga!

Sportchef Per Kenttä under dagens intervju. Foto:The Sandwich

Bloggen tog i eftermiddags ett längre snack i form av en videointervju med Björklövens nye sportchef Per Kenttä. Medan den redigeras och fixas till så kommer här några av sakerna som framkom.

Det kanske viktigaste Per kunde lugna att oroliga fans kring hans 3-års kontrakt. Det innehåller inga klausuler eller out-möjligheter, så ska någon ta honom från oss får be köpa ut honom.Han berättade vidare att man jobbigt vidare med nya spelare och att vissa är närmare än andra. -I den här jobbet hoppas man ju att det kommer en varje dag, men man har ju lärt sig att det inte kommer att vara så i 99 fall av 100, men vi jobbar vidare och ni får ha tålamod. Den 5 augusti (troligt ispremiärsdatum bloggs red.) ska vi ha ett slagkraftig lag att ställa på isen.

Han berättar utöver att han vill ha in en förstecenter med en lekkamrat att laget behöver en utpräglat målskytt som kan gå in och göra skillnad. -Det vi tittar på på forwardssidan är ju spets!

När vi namedroppade ett antal namn så broderade han ut sin syn på varje spelare utom ett. Där blev det mer tvärtyst. Se den kommande intervjun för att se om ni tolkar det på samma sätt som vi.

Avslutningsvis kan vi berätta att det planeras ett derby mot Skellefteå och att man jobbar för att få till en hemvändarmatch i Umeå under mellandagarna. Detta och mycket mer kommer som sagt i den närmare 27 minuter långa video intervjun vi just nu håller på att redigera. Håll ut.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller kanske kommande helg.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

10 thoughts on “-Fansen behöver inte vara oroliga!

 • 17 april, 2019 kl. 19:08
  Permalänk

  Känns väldigt väldigt bra med 3 raka år utan några konstigheter……..vi får väl ligga lite lågt 1a året, allt ska ju sätta sig och tar lite tid. Är helt övertygad om att Per kommer att lyfta Löven till ett topplag i Hockeyallsvenskan och utmana till SHL. Det här är det absolut bästa Björklöven kunde få, alla pusselbitar på plats.

  Svar
 • 17 april, 2019 kl. 19:53
  Permalänk

  Det känns roligare med Per, inga krusiduller utan raka rör sen hänger naturligtvis inte allt enbart på honom.

  Svar
 • 17 april, 2019 kl. 20:48
  Permalänk

  Vilket videoredigeringsprogram använder du?

  Svar
  • 17 april, 2019 kl. 21:10
   Permalänk

   Kör via ett program på mobilen ”Cute Cut” och vill inte ha tips på varken bättre eller andra. Har inte tid att börja med annat. Livet har inte den tiden.

   Svar
 • 17 april, 2019 kl. 21:08
  Permalänk

  Spännande, ser verkligen fram emot intervjun!! Kenttä kan vara det bästa som hänt Löven på år och dag…!!!

  Svar
 • 17 april, 2019 kl. 21:32
  Permalänk

  William Quist är nära Björklöven är mina rapporter!

  Svar
 • 17 april, 2019 kl. 22:18
  Permalänk

  Peter F; hoppas 🙂
  Tänk att se honom i grön/gult igen!

  Svar
 • 18 april, 2019 kl. 09:12
  Permalänk

  Nej tack! Quist är ingen spelare som tar Löven till nya höjder. En ok allsvensk spelare, inget mer.

  Svar
 • 18 april, 2019 kl. 09:53
  Permalänk

  Ingen spelare som lyfter löven.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: