Fair Play

Sundsvall är väl det hockeylag som än så länge drabbats hårdast av svininfluensan (om det nu är det som härjar i laget). Gunnar var inne på det redan i lördags och hur var det då? Jo, när laget i lördags föll mot Almtuna hade man bara totalt 15 spelare att tillgå inklusive juniortränaren! Kanske inte konstigt att man inte fick låna in spelare från andra klubbar. Jag menar, vem vill skicka dit sina spelare med risk att de tar smittan med sig tillbaka? Däremot kan man ju verkligen fundera över fair play när Sundsvall begärt via förbundet att få skjuta på matchen och tydligen fått ett ja, men Almtuna sa nej och därför spelades matchen. Visst ligger Almtuna sämre till är förväntat, men rätt grinigt sätt att förskansa sig enkla poäng på. Poängkåt kort och gott. Nu väntar Leksand imorgon för Sundsvall och tydligen har fler Sundsvallspelare insjuknat. Även här verkar matchen bli av, trots önskan om uppskjutande. Här tycker jag att Leksand hade ett ypperligt tillfälle att återupprätta lite heder efter deras, ska vi säga regelvidirga vaccination? Sen är det ju ganska logiskt att frågan kommer sent av Sundsvall. Den kan ju knappast komma INNAN spelarna insjuknat… eller?

Nä, Almtuna och Leksand borde lära sig av Ajax. Här snackar vi Fair Play.

 

 

0 thoughts on “Fair Play

 • 3 november, 2009 kl. 19:42
  Permalänk

  Tips till Sundsvall:
  Låt några bekräftat smittade spelare göra nå’ra byten där de grisar ordentligt framför egen kassen, kanske råkar hosta Prestberg i ansiktet och avlslutar med att dricka ur Leksands samtliga drickflaskor i första pausen.

  Svar
 • 4 november, 2009 kl. 16:23
  Permalänk

  Nä just ja, Leksand har ju fuskat till sig vaccin före riskgrupperna. Leksand, den goda klubben. Fy f-n va usla. Man kunde ju hoppas att sponsorerna skulle vända dem ryggen, men det lär de ju inte göra med tanke på vilka de är.

  Svar
 • 4 november, 2009 kl. 20:06
  Permalänk

  Ajax fairplay?? Möjligen i andra läget, rätt kyligt ändå på frisparken.. vadå?? Tänkte inte klämma till den så hårt…typ.

  Vad gäller Almtuna och Leksand smakar det bara skit i munnen. Tycker ärligt helt väldigt synd om Sundsvall..kan väl inte vara så himla lätt låna in spelare heller. ”Tjena, tjena.. kan vi låna in ett gäng av era killar till i morgon kväll?? Svininfluensan har slagit till rätt rejält.. killarna insjuknar allteftersom.. nå vad säger du??”

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: