Fagervalls vara eller icke vara?

Dagen inleddes i dur i och med att vi tog in rivige Anton Toolanen, men förbyttes snabbt i moll efter att rykten började florera att vår nye General Manager Joakim Fagervall ska vara kontaktad av Örebro som aktuell för posten som ny huvudtränare i Örebro.Örebros Kent Johansson lämnade ju som bekant klubben redan efter 4 omgångar och att laget i de två senaste omgångarna letts av Johan Thornberg och Lars Ivarsson, men du uppger alltså Sportbladet att Örebro ska ha kontaktat Jocke i ärendet. Jocke är fåordig och säger följande om uppgifterna. – Egentligen ingenting. Det finns ingenting jag kan säga om det just nu. Sedan finns det en naturlig koppling mellan mig och Niklas och vi pratar i princip dagligen med varandra, säger han.

OM det inte stämde skulle det i min bok finnas en sak att säga. -Det där stämmer inte. jag ska stanna i Björklöven och fullfölja den uppgift jag åtagit mig, men det säger han inte och det oroar mig. Han skapar öppningar för vilda spekulationer. Samtidigt har Jocke MÅNGA gånger sagt att han inte skulle ta klivet ned i båset, även om Tommy Jonsson skulle få lämna. Tommy lämnade och Jocke höll sitt ord. Menade han då bara Lövens bås? Än mer orolig blir man ju när han säger. Vissa dagar har omställningen varit större än jag trodde. Jag har varit sugen hela hösten, det har jag varit öppen med. Jag har trots allt stått i ett bås i 23 år. I samband med ispremiären gick jag hem för det var så jobbigt att inte vara på isen. Jag har inte på långa vägar sagt att jag ska sluta som coach. Samtidigt har vi under kvällen fått uppgifter att dessa uppgifter inte stämmer. Stämmer dessa? Det kan bara framtiden utvisa.

Med andra ord kommer Jocke någon gång att fortsätta som coach, frågan är. Nappar han på Örebros lockelser eller kan det rent vara så att han kommer att kliva ned i Lövens bås till den kommande säsongen? Eller blir det månne Alexander Beliavski som tar över huvudtränarposten, kanske i par med Jocke? Tanken kittlar, men samtidigt är man livrädd att det ska ligga någon sanning i Örebroryktet. Sen vore det väl väldigt märkligt om Jocke skulle lämna posten som General Manager innan jobbet är klart, bara ett halvår efter han tillträdde. Populärt skulle det inte vara och klarar Björklöven som klubb ett sånt negativt beslut? Vad tycker du som läsare?

9 thoughts on “Fagervalls vara eller icke vara?

 • 11 oktober, 2016 kl. 20:41
  Permalänk

  Klickjakt från Aftonbladet.MEGA!!!

  Svar
 • 11 oktober, 2016 kl. 20:51
  Permalänk

  Pengar…handlar ju bara om pengar!
  Lönen i örebro h är nog lockande isåfall
  för att stå i båset igen.

  Svar
 • 11 oktober, 2016 kl. 22:07
  Permalänk

  Hur kul är det att ta över ett lag på dekis? Samtidigt överge familjen ? Inte troligt.

  Svar
 • 11 oktober, 2016 kl. 23:35
  Permalänk

  Har inte Joakim tidigare sagt att han skulle bli fast bosatt i Umeå & därmed sluta pendla mellan två platser? Nu vet jag att han är skild, men är tveksam på att barnen vill flytta ner till Örebro oavsett ekonomi. Miljön är mer stressigare där nere & Joakim kommer från Norrbotten från början & ska ha sagt i en intervju att det är i Norrland som han trivs bäst.

  Är det ingen som kan tänka sig att samla ihop för att täcka upp det som Joakim behöver i pengar som föreningen inte kan erbjuda i dagsläget?

  Jag tycker att Joakim är en jättebra person både på & utanför isen så jag skulle bli väldigt ledsen om han lämnade oavsett för vilken klubb det än är.

  Svar
 • 12 oktober, 2016 kl. 00:12
  Permalänk

  Lämnar han så lämnar han, vad ska man göra? Hur han nu ämnar göra lär ju iaf bevisa vilken typ av person han är!

  Svar
 • 12 oktober, 2016 kl. 08:55
  Permalänk

  Känns lite onödigt att uttala sig… har ”egentligen” ingenting att säga”!!?? om det inte finns någon sanning i det. 100% fokus på löven…tack!!

  Svar
 • 12 oktober, 2016 kl. 11:58
  Permalänk

  Glömde. Örebro en sjukt trist stad att bo i.

  Svar
 • 12 oktober, 2016 kl. 19:53
  Permalänk

  Fagervall har upptäckt att föreningen inte går att vända inom närmsta 10 år. Bättre fly nu än ge sig sjäkv ett sämre läge på marknaden. Tråkigt för föreningen som behöver hans hjälp att rensa upp

  Svar
  • 13 oktober, 2016 kl. 07:46
   Permalänk

   Han blir kvar.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: