Fagervall:-så här ska det vara nästa år, hela jävla säsongen!

Tränare Joakim Fagervall var förstås oerhört lättat efter att Björklöven säkrat kontraktet till hockeyallsvenskan 17/18.

-En osannolik känsla just nu, säger han till Björklövens hemsida. Samtidigt kunde han ju inte slappa av eller njuta av Zack Hamills 3-2 mål efter 19.14 i den tredje perioden. -Samtidigt känner man ju stressen att göra rätt i 46 sekunder till! Samtidigt, i det läge vi varit i, innan Moramatchen när vi låg på hotell i Gävle så bestämde vi oss att vi hade 120 minuter hockey kvar och vi spelade med hela föreningen som insats och jag tycker att grabbarna hanterat detta på ett fantastiskt sätt.

Han menade att laget stämplade in på rätt sätt och trots att Västerås fick första målet så påverkande det inte direkt lagets insats. -Andra perioden är vi ju otroligt starka, gör inget mål, men jobbar…jobbar…jobbar… sen är det grymt…för Västerås del, jag lider med dom, men är självklart ännu gladare för vår egen insats. Jag vet att de kommer att klara kvalet. Grabbarna ska ha all heder. Det här har varit en skitsäsong från till Moramatchen till och från. Där vi är speglar säsongen. Det är ingen bra säsong, men en bra avslutning.

När det gäller publiken så har bara Jocke lovord. -Det är helt enormt. Vår publik ser till att vi vinner den här matchen. De ser till att det inte finns nervositet. De är oss i ryggen hela matchen. De jublade nästan ännu mer när Västerås gjorde mål och bar oss ännu mer. Jag är full av beundran varje gång vi spelar i den här hallen.

-Jag sa till Jeppe efter matchen att så här ska det vara nästa år, hela jävla säsongen och vi ska spela om en annan placering!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: