Fagervall:-Det finns inget som är mer läckert!

Tränare Joakim Fagervall var förstås väldigt nöjd efter kvällens 3-2 seger mot Modo borta och sa följande till C More efter matchen.

-Det kände som en bra match tycker jag. Ganska intensiv och lite småtjurigt, så det kändes intressant. Det är jätteroligt att spela då.

När han frågar frågan kring försvarsspelet menade han att det funkar bra när alla jobbar och sätter en prestige i att försvara sitt eget mål när de inte har puck. – Sen nånschtans acceptera att man inte gör mål i varenda byte och att man måste göra grundera ända från anfallszon när man inte har puck och det tycker jag att vi mer och mer börjar göra.

Snart 20 spelade matcher. Vad är känslan att du har för grupp? -Det har vi ju sett i somras. Vi har tränat ihop väldigt väldigt länge och gjort det bra, så den har jag fått en bra känsla av hela tiden och tror att karaktären i gruppen finns och att de är beredda att jobba väldigt hårt för att lagets ska bli bra. Det kände vi redan i somras. Vi har ju precis som alla andra lag tränad väldigt mycket i somras och vi har inte haft ett enda gnäll en enda gång utan snarare tvärt om och man har skrikit efter prestation och tävling. Jag tror någonstans där att vi kände att det kan bli något med det här gänget.

Även om man ofta ser till prestationen så är det ändå segrar som gäller. Vad betyder just de här tre poängen för dig som tränare? – Självklart helt underbart att vinna ett derby. Det finns ju inget som är mer läckert. Slå Modo på bortaplan som lövare. En vinst, helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: