Fagervall blir även tränare?

Att Joakim Fagervall blir ny General Manager i Björklöven är väl inget nyhet längre. Även jag har under morgonen medan jag gjorde staden fått ett flertal uppgifter på detta och det blir förstår ett lyft för Björklöven.

Megazone

11372378176_c7dd2b4273_o

Joakim Fagervall är klar som GM i Björklöven. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Att han inte alls går ihop med Lars ”Osten” Bergström, sitter på utgående kontrakt och har familjen kvar i Umeå gjorde honom till det perfekta alternativet och nu känns det som att det äntligen kan bli ordning och reda i Björklöven igen. Nu åker all svågerpolitik mm. rakt ut genom dörren.

Hur blir det sen då? Ja, vi har även uppgifter på att Tommy Jonsson kommer att köpas ut från sitt kontrakt och att det kan bli så att Joakim Fagervall kombinerar jobbet som GM med tränarsysslan. Ett annat alternativ är att man tar in en ny huvudtränare och då har ett namn som Jonas Rönnqvist nämnts. Helt plötsligt blev det lite roligare att vara lövare, eller hur?
Megazone

12 thoughts on “Fagervall blir även tränare?

 • 22 februari, 2016 kl. 15:03
  Permalänk

  Helt underbart ! Den här säsongen har varit en enda lång mardröm, så det här innebär att man kan börja blicka framåt och t o m längta efter nästa säsong. Det kommer säkert att ha jättestor betydelse för hur vår trupp kommer att se ut nästa år. Spelarna har fått nog av Tommy och det kommer aldrig att dyka upp några bra nyförvärv med TJ kvar som tränare. Med Fagervall i klubben så blir vi attraktiva och förhoppningsvis ett lag som klarar av ett favoritskap. Den ljusnande framtid är vår – Löven, Löven, Löven

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 15:25
  Permalänk

  Äntligen händer det nåt vettigt.
  Låter som ljuv musik i mina öronm
  Blir det så kanske spelare tänker posetivt om Björklöven och vill spela hos oss

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 15:55
  Permalänk

  Fagervall som GM och rönken som tränare – DRÖM! sen ta in Eje Nyman från Vännäs som Ungdoms-SC så ser framtiden genast lite ljusare ut.

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 17:14
  Permalänk

  Fagervall har ju lyckats vart han än har coachat. Populär i Västerås för sin tid i klubben och omtyckt i Luleå. Sedan så tror jag att han kanske inte kom till sin rät i Löven och röran där i slutet av 00-talet. Jag minns säsongen 2006-2007 när vi slog oss fram till kvalserien. Och han är numera ett aktat namn över hela hockey-Sverige och kan nog locka spelare både som GM och/eller tränare… Spännande

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 17:20
  Permalänk

  SKulle tro att Löven och Tommy kommer att göra ett ”gentleman’s agreement”. Det kommer att heta att Tommy väljer att sluta pga familjeskäl, men att Löven får betala en halv årslön. Löven kommer att säga att ”han har påbörjat ett långsiktigt bygge och att klubben ville ha kvar honom”.

  Alternativet för Tommy är att han får en årslön, men att Löven sparkar honom offentligt och två sparkar på två år gör det jobbigt för Tommy att få nya jobb om inte Gävle Godtemplare behöver ny tränare…

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 18:08
  Permalänk

  Som GM kan vara bra, vet ej. Som tränare ser jag hellre Jonas R. Varför kommer han inte överens med osten? Någon som vet?

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 18:12
  Permalänk

  Fagervall låter som en bra GM. För de som minns så var han (kanske inte lika mycket men) väldigt utskälld som tränare här innan han försvann.

  Tommy Jonsson och Markus Åkerblom har kanske inte varit jättebra i år men framförallt har inte spelarna varit bra. Jag har skrivit det förut och kan göra igen att den största orsaken till den dåliga säsongen heter Johansson i efternamn.

  Svårt att se vilken tränare i världen som kan få spelare att bli skickligare …

  Bra nyheter om det blir Fagervall i alla fall.

  Svar
  • 22 februari, 2016 kl. 18:16
   Permalänk

   ”Svårt att se vilken tränare i världen som kan få spelare att bli skickligare …”

   Menar alltså ett lag med medelålder +26 år under en säsong i allsvenskan.

   Svar
  • 22 februari, 2016 kl. 19:53
   Permalänk

   Men snälla Lukas, är inte det en tränares uppgift att få spelare att bli bättre.

   Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 19:50
  Permalänk

  Om detta överhuvudtaget skulle ske då kommer t.o.m jag tro att det finns möjlighet till SHL kval inom 4 – 5 år. TJ bort och Jocke + Jonas ( må detta ske ) då blir vi dessutom en förening som spelare vill komma till. Nu är ju jag ateist men snälla gode Gud, låt detta ske, SNÄLLA.

  Svar
 • 22 februari, 2016 kl. 23:10
  Permalänk

  Hur kan man vara tränare och GM samtidigt? GM sitter över SC som i sin tur är chef över tränare? Samt hur ska man kunna vara sportsligt ansvarig för u16 och uppåt samtidigt som man coachar alaget?

  Svar
 • 23 februari, 2016 kl. 01:33
  Permalänk

  Fagervall är en förstärkning och Rönken en våt dröm! Eje som usc också klockrent, då blir det åka av och träning på riktigt!
  Vad väntar vi på?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: