Fagervall: – ”Blekt att sikta på annat än toppen!”

Vid besöket på UPC i torsdags som sagt en längre intervju även med coach Joakim Fagervall, vi tänkte det borde bli ett bra klipp att njuta av frukosten till. Håll till godo!

* * *

Sen glömmer ni väl inte att buda på det signerade fotot på #6 Kim Karlsson till förmån för supporterinsamlingen 17/18? Klicka nedan för att komma till auktionen vars tid går ut söndag kl. 19.49.

6 thoughts on “Fagervall: – ”Blekt att sikta på annat än toppen!”

 • 1 juli, 2017 kl. 09:54
  Permalänk

  Jag är så otroligt glad att Fagervall r hos oss. Det känns så bra. Tror verkligen att det kommer bli en intressant höst & vinter!

  Svar
  • 2 juli, 2017 kl. 18:21
   Permalänk

   Jag hoppas och känner som dig Filip, det här kan komma att flyga..

   Svar
 • 1 juli, 2017 kl. 11:50
  Permalänk

  ”Jag tycker nånstans att” han borde veta vad ”Hutckins” heter…
  Nä nog är Fagervall bra, men lite luddig och hemlighetsfull är han. Känns som att det här är förutsättningarna i föreningen, dessa får vi lov att arbeta efter, och systemet är skapat utifrån dessa också.

  Kan bli bra, kan bli som tidigare också…

  Svar
  • 2 juli, 2017 kl. 18:27
   Permalänk

   Gällande Hutchkings får jag hålla med putte, sedan köper jag lite att han medvetet håller på vissa detaljer etc. Lite tråkigt dock att vi inte fick namnen kring scouting etc. men vi försökte iaf liksom på övriga frågor vi ställde. Vad gäller system och förutsättningar känner jag mig dock rätt trygg, tror på allvar att vi med ”systemet” faktiskt kan komma att lyfta…

   Svar
 • 2 juli, 2017 kl. 17:07
  Permalänk

  Måste verkligen säga. Grymt jobbat Löven4ever!!! Bästa intervjun sedan nu började er blogg. Ni vågar utmana, gräva och ställa frågorna på allas läppar. Till skillnad från VK. Riktigt bra att låta Fagge utveckla sina argument och svara på oklarheter. Riktig proffsnivå! Fortsätt så!

  Svar
  • 2 juli, 2017 kl. 18:41
   Permalänk

   Kul att intervjun uppskattades Petri, har du följt bloggen ett tag så vet du att vi gärna blandar högt och lågt. Sedan är vi inga journalister heller även om vi gärna i bland ställer lite obekväma frågor vid våra intervjuer blandat med de mer lättsamma.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: