Exlöv till Nordamerika

Exlövet Markus Lindholm lämnar Tegs SK för att avsluta säsongen i WSHL-klubben Long Beach Bombers.

 

Megazone

Bombers_New_Logo2_large

Klubben satsar i och med signingen av Markus hårt inför WSHL Thorne Cup Playoffs och klubbens tränare och general manager Chris White spar inte på superlativen. – We are thrilled to add Markus to what is already a very strong roster. I watched him play at our Swedish Prospects Camp, last May, I was very impressed. He was definitely one of the top 2-3 forwards, maybe the best! säger han på klubbens hemsida. Markus blir klubbens femte svensk i truppen.

Markus själv berättar för bloggen attt han precis som tränaren säger var nere på en camp i Stockholm förra året och att det där gick väldigt bra. Redan då Då ville Long Beach Bombers att han skulle komma över och spela hela säsongen, men när Marcus pratat med Tegs SK så valde han att stanna i Umeå för att utvecklas i Teg. För en månad sedan kontaktade Bombers honom igen och ville ha över honom till slutspelet. -Efter några dagars funderade och många samtal med tränaren i USA, så bestämde jag mig för att skriva på. berättar Markus och fortsätter. -Det känns ju väldigt roligt att tränaren ser potential i mig och tror på mig.

Markus åker ner till Stockholm på tisdagskväll och sedan vidare till Los Angeles på onsdag morgon och debut redan på torsdag mot Phoenix. Vi önskar honom givetvis stort lycka till och så kommer vi förstås följa hans vidare öden på andra sidan Atlanten!

Megazone

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: