Exlöv till Ettan

Erik Ullman, som registrerades för två matcher i Björklöven säsongen 15/16, då på lån från Modo, lämnar AIK för att avsluta säsongen på lån i Huddinge i HockeyEttan.

20-årige Ullman har inte riktigt fått styrsel på hockeykarriären än. Tiden i Björklöven blev bara totalt 17 minuter lång över de två matcherna. Utöver spel i Modo J20 blev det också tre SHL matcher. Fjolårssäsongen inleddes i Nordamerika och 10 matcher med Bloomington Thunder i USHL innan han vände hemåt och Södertälje SK. Där blev det 26 matcher i Hockeyallsvenskan och även en del spel i J20-laget. Till denna säsong blev det AIK för den Trångsundsfostrade rightbacken, en klubb med stora förhoppningar på honom.

– Erik är en talangfull back och som har ett stort spel i sig. Vi hoppas att han kommer att fortsätta utvecklas hos oss kommande säsong, sa sportchefen Anders Gozzi om honom när han signade Erik i april. Det signades dock bara ett ettårskontrakt som nu alltså avslutas i Huddinge.

***

På tal om green Connection så lånar Oskarshamn in HV 71:s J20-landslagsback Jacob Cederholm på obestämd tid. Cederholm var ett namn Björklöven som var på tapeten ifjol när vi lånade in backar, men man kom aldrig till slag i saken.

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

 

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: