Exlöv till Asplöven

Inte mycket händer inom hockeyn just ju, men kan vara värt att kommentera det som hänt. Ett exlöv hamnar i Asplöven, ett annat i Norge och så nya styrelsen. Sen njuter vi förstås av att Kim Karlsson är tillbaka i full träning.

21494661195_b9e558fe3f_b

Kim Karlsson är efter ett halvår tillbaka i full träning. Arkivfoto:AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Vi börjar förstås med det viktigaste. Kim Karlsson är tillbaka i full träning och det är helt underbart. Sen vet vi inte vad det innebär, men ett steg i rätt riktning. Vi vet inte hur läbge att är rosenrött. Det kan komma bakslag, men just nu njuter vi bara. Sen sägs Kim vara den mest lättränade killen i laget så trots att han varit borta i sex månader så lär han hinna träna i kapp. Välkommen tillbaka Kimmsan!!

***

Sen exlövet….eller exlöv och exlöv, men Olli Julkunen provspelade för Löven under fyra träningsmatcher inför säsongen 2009/10 utan att göra något större avtryck och skickades sedermera hem, men kommer nu under den kommande säsongen att spelar i Asplöven. han har därmellan hunnit med spel i Mestis, SM-liiga, Österrikiska andraligan och nu senast den tyska andraligan.

***

Libelin Bäckström verkar vara så gott som klar för spel i Norska andraligan och Comet Halden. Jag tycker killen gör helt rätt. Ta chansen för ett äventyr medan han är ung. Tycker fler ska göra som honom. Varför harva i div 1 typ utan ersättning? Nä, dra iväg och se världen. Tummen upp Libelin!

***

Såg att Björklöven haft årsmöte, men är det bara vi som inte sett någon inbjudan eller kallelse? Kul att se killar som Lars Briell och Johan Jarl blivit invalda. De är där pga av sina personliga egenskaper och inte för att de är gamla spelare. Sen är en kombo förstås att föredra. Ni minns väl förresten vad Johan Jarl sa till bloggen när han inte fick nytt kontrakt när vi gick upp i hockeyallsvenskan?

FullSizeRender (15)

Nu är alla dessa borta…

 

3 thoughts on “Exlöv till Asplöven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: