Exlöv sporrar för miljoner

Blivande NHL-stjärnan William Nylander ligger i förhandlingar om mångmiljon belopp med sin klubb Toronto Maple Leafs och tränar för tillfället i ett öde och svinkallt plasttält på Lidingö. Som sparring har han… ett exlöv?

Bildresultat för löven4ever johan lorraine

Johan Lorraine är kanske mer känd som handelsresande i hockey är som Björklövenspelare, men den 29-årige Stockholmskisen med det snygga förnamnet, gjorde säsongen 14/15 10 matcher i Björklöven och har sedan dess representerat hela sju klubbar på tre och en halv säsong. Nu är han åter klubblös och sparrar med William Nylander för att den sistnämnde ska vara redo för ett mångmiljon kontrakt med Toronto. Visst kämpar Lorraine för det samma, men då kanske mer för brödföda i en obskyr liga någonstans i Europa. Tänk vad olika det kan vara? Och att han sporrar en kille att skiva på ett lag med löv i namnet?

* * *

Spelar gör du givetvis med vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: