Exlöv lämnar sina klubbar

Två transatlantiska exlöv lämnade nyligen sina klubbar och nu har en av dessa hittat en ny klubb.

Det rör sig om Austin Farley som efter en misslyckat sejour i MODO (2+2 på 19 matcher) hittade hem i Björklöven (25+21 på 65 matcher) vilket gav honom ett sent SHL-kontrakt med Luleå Hockey inför fjolårssäsongen där han levererade bra med med fem mål och sju assists på 30 matcher, men har poängmässigt gått något trögare i år med tre mål och två assists på 22 matcher och i helgen bröts kontraktet. – Jag har trivts jättebra med Luleå Hockey, men av personliga skäl har jag bett föreningen att få avsluta vårt avtal i förtid – vilket jag är tacksam över att man gått med på. Oklart vad som händer med Aussy nu. Kittlande tanke för oss då han är bra vän med Alex Hutchings, men så ska det inte ligga till.

Näste transatlantiske exlöv att lämna sin klubb, men som också gjort klart med en ny är Kevin Loppatto. Han lämnar även han Norrbotten, men i hans fall Boden för Halmstad i Allettan Södra. I Boden blev det sju mål och sex assists på 16 matcher. Kevin har även hunnit debutera i sin nya klubb där det blev förlust mot Huddinge med 3-4.

*

Spela på nästa spelare som lämnar en klubb är knappast spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: