Exlöv kan inleda säsongen i konkurrent

Just nu smider de flesta hockeyallsvenska lagen planer på att plocka in NHL-spelare som ska kunna få inleda säsongen i Sverige innan de drar över för NHL-camperna i Nordamerika. Några som redan är klara är Rasmus Asplund som förstärker Västerås (enligt hockeynews), Gustav Lindström inleder i Almtuna och detsamma gör David Gustafsson i Tingsryd. Nu står det även klart att vår förre målvakt Adam Werner inleder säsongen i Vita Hästen, där han återförenas med sin kollega i Björklöven Oscar Masiello, detta enligt Hockeynews. Sportexpressen rapporterar även att Hästen ska vara nära att locka till sig Simon Holmström.

ArkivFoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

Även Södertälje förstärker med NHL-kraft via Axel Andersson och är väldigt nära att även knyta Samuel Fagermo till klubben. Almtuna kan bli adressen för Tim Söderlund som just nu tränar med klubben, detta enligt Sportexpressen. Där ska även Joel Södergran hamna, enligt samma källa. AIK å sin sida rycker i Victor Söderström, enligt Kvällsposten.

Detta är en trend som nu sprider sig och visst kryddar det ligan, men har alla klubbar råd att ha dessa spelare, även om det är för en kort tid? Hur påverkar det sen den egna truppen att ha stjärnor för en kort tid? ”Egna” spelare får stå tillbaka för att sen i November kliva fram igen? Eller är det bara bra att vi får se dessa stjärnor i HockeyAllsvenskan? Vad tycker du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: