Exlöv i allsvenskan

Hittade några ord om exlöv som jag hittade på Sportbladets Johan Gustavssons allsvenska hockeyblogg.

  • Backen Patrik Nevalainen, som ett tag befann sig i tränaren Robert Ohlssons frysbox, sköt två mål – båda dessutom i power play. Det var ju bland annat för att leverera i den spelformen som han värvades. (Efter Pattes två mål igår)
  • Däremot är backbesättningen skrämmande tunn… egentligen tycker jag bara att Fredric Mannström och Daniel Wågström håller riktigt bra kvalitet för tillfället. (Om Sundsvalls backbesättning)
  • Niklas Zetterström då?, säger någon. Jag undrar vad som hänt med honom. Innan han stack till Sundsvall var han en livsfarlig spjutspets och tillsammans med Jonas Floberg flög den duon fram och öste in poäng i sina blixtrande spelvändningar. Nu syns inget av det där… jag vet inte vad som hände i Löven, men Zetterströms flyt försvann, och han har inte hittat tillbaka. Sundsvalls brist på bredd kommer tvinga dem att kvala. Jag är tämligen säker. (Mer Sundsvall)
  • Forward: Jared Aulin, Leksand. Bara en match för Leksand i veckan, men gör man dubbla mål i hemmadebuten – två snygga kassar dessutom – så platsar man i det här laget. Jared Aulin, som gjort tre mål på två matcher, ser ut att vara en lyckoträff för dalalaget. (Tänk vad som kunde varit…)
  • Förutom att jag tycker att Jared Aulin visade massor av spets i den här matchen (avslutet vid 1-0 var skönt, och han hade några fina genomskärande passningar förutom de två assist han plockade upp)…(Him again)

+++

Sist, men inte minst veckas allsvenska femma hos Mr Madhawk:

Målvakt: Markus Svensson, Malmö
Back: Christoffer Persson, Rögle
Back: Patrik Nevalainen, Malmö
Forward: Steve Saviano, Växjö
Forward: Kristoffer Näslund, Bofors
Forward: Jared Aulin, Leksand

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: