Exlöv får förlängt

Brynäs IF förlängde idag avtalet med förre lövenmålvakten Linus Fernström.

Fernström skrev ju ett korttidskontrakt med Brynäs under slutet av oktober som tillfällig ersättare till då skadade David Rautio och Felix Sandström och när Sandström fortfarande inte är åter och det finns risk att han missar hela säsongen, förlängde man alltså Fernströms kontrakt för resten av säsongen.

-Det är självklart att vi förlänger avtalet med Linus Fernström. Han har gjort otroligt bra insatser och han har kommit in väldigt bra i laget. Vi är glada att vi nu kan förlänga avtalet säsongen ut. Nu har vi tre bra stabila målvakter, även om det fortfarande är ovisst när Felix kan vara åter i spel berättar Stefan Bengtzén, sportchef Brynäs IF till klubbens hemsida.

Fernström stod 17 matcher i Björklöven ifjol.

***

Mer Green Connection. Zack Hamill lämnar Norska Lörenskog, där han varit laget bäste poängplockare med elva mål och åtta assist på 27 matcher fortsätter säsongen i Tjeckiska bottenlaget HC Dukla Jihlava.

 

One thought on “Exlöv får förlängt

  • 9 december, 2017 kl. 04:39
    Permalänk

    Är det en slump att han håller i SHL, men verkade mindre bra i Löven i Allsvenskan? Nej, det är nog tyvärr inte det. Troligtvis så skulle de flesta målvakter få kritik när de spelar i Löven. Snart måste väl till och med Löven fatta att det är viktigt med en bra defensiv. Det är faktiskt bara en säsong sen återkomsten till Allsvenskan som Löven legat rätt bra till defensivt, och det var säsongen man klarade av att ta sig till positivt kval. Denna säsong har ju till och med Fagervall pratat om en hög lägstanivå, och då måste han väl helt ärligt se att defensiven inte ens har en helt ok högstanivå? Lägstanivån ligger nog inte ens på Allsvensk nivå överhuvudtaget.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: